24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Αρσεναλ - Ολυμπιακός 2-0


Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός και λύγισε στο τέλος με 2-0 από την Άρσεναλ, χάρη στα τέρματα των Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Αρσάβιν. Κορυφαίος ο Νικοπολίδης, ο οποίος απέκρουσε ουκ ολίγα σουτ των "κανονιέρηδων", ενώ ήταν αυτός που κράτησε στο ματς τους Πειραιώτες.

Όπως ήταν λογικό η Άρσεναλ ξεκίνησε τον αγώνα πάρα πολύ δυνατά, με σκοπό να πάρει από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 14ο λεπτό ξεκίνησε η πίεση των Άγγλων, όταν ο Κλισί πάσαρε όμορφα στον Αρσάβιν αλλά το σουτ του Ρώσου έδιωξε δύσκολα ο Νικοπολίδης.

Δύο λεπτά αργότερα ο Φάμπρεγκας τράνταξε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Ροζίτσκι απέκρουσε ο Έλληνας κίπερ. Μετά από τέσσερα λεπτά ο Αρσάβιν έκανε και πάλι θαύματα... αλλά το πλασέ του κόλλησε στα πόδια του Αντώνη Νικοπολίδη.

Όταν τελείωσε αυτή η ολιγόλεπτη εφιαλτική πίεση, οι παίκτες του Ζίκο αναθάρρησαν αλλά δεν κατάφερναν να κάνουν κάποια οργανωμένη προσπάθεια. Στο 27ο λεπτό οι ποδοσφαιριστές του Βενγκέρ έκρυψαν ξανά την μπάλα αλλά ο τερματοφύλακας των "ερυθρολεύκων" μπλόκαρε και πάλι το σουτ του Φάμπρεγκας.

Στο 34ο λεπτό ο Ολυμπιακός απείλησε τον Μανόνε με την κεφαλιά του Τοροσίδη αλλά η φάση αυτή δεν ήταν αρκετή για να ανοίξει το σκορ η ομάδα του Πειραιά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν αλλά ο Έλληνας πορτιέρο έδειχνε ανίκητος, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα του Ζίκο και στο 50ο λεπτό λίγο έλειψε να προηγηθεί ο Ολυμπιακός, όταν σε κεφαλιά του Μέλμπεργκ οι παίκτες της Άρσεναλ έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Φαν Πέρσι πήγε να νικήσει τον κίπερ των φιλοξενούμενων αλλά και σε αυτή την φάση ηττήθηκε. Το γκολ για τους "κανονιέρηδες" ήρθε στο 78ο λεπτό με τον Ολλανδό στράικερ να σπρώχνει την μπάλα σε κενή εστία.

Οι παίκτες του Βενγκέρ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Αρσάβιν στο 86ο λεπτό, αλλά ο Ρώσος σκοράρει από εμφανή θέση οφσάιντ.

Play by Play

86° ΓΚΟΛ! Τακουνάκι από τον Αρσάβιν και 2-0 για την Άρσεναλ.

78° ΓΚΟΛ! Ο Εντουάρντο στρώνει στον Φαν Πέρσι και αυτός νικά μετά από... 100 προσπάθειες τον Έλληνα κίπερ.

51° Σουτ από τον Φαν Πέρσι αλλά ο Νικοπολίδης είπε ξανά όχι.

50° Κεφαλιά από τον Μέλμπεργκ αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή της εστίας του Μανόνε.

34° Σέντρα από τον Ντουντού, ο Τοροσίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μανόνε μπλόκαρε εύκολα.

27° Άρσαβιν και Φάμπρεγκας έκρυψαν την μπάλα αλλά το σουτ του Ισπανού σταμάτησε πάνω στον Νικοπολίδη.

20° Ο Αρσάβιν έκανε εκπληκτική ενέργεια αλλά το πλασέ του σταμάτησε στα πόδια του Αντώνη Νικοπολίδη.

14° Τεράστια φάση για την Άρσεναλ. Ο Κλισί έκανε την τρίπλα στον Ζαϊρί, μετά πάσαρε στον Αρσάβιν, αυτός σούταρε χαμηλά αλλά ο Νικοπολίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

9° Σέντρα σουτ του Τοροσίδη χωρίς τύχη.

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ: Μανόνε, Ντιαμπί, Φάμπρεγκας, Βερμάελεν, Ροζίτσκι(66΄Εντουάρντο), Γκαλάς, Φαν Πέρσι, Σονγκ, Κλισί, Αρσάβιν, Έμπουε

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ντιόγκο, Ζαϊρί(46΄Στολτίδης), Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Λεντέσμα, Τοροσίδης.

Πηγή: www.goal.com/gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου