24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ας τελειώσει η περιπέτεια του φίλου μας και θα έχουμε πολλά να πούμε για το πώς δουλεύει το ιατρικό σύστημα στη χώρα και ορισμένοι γιατροί του.

Κρίσιμες ώρες για τον κρητίκαρο Νίκο Κακαουνάκη, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του ΙΑΣΩ. Είναι κοινό μυστικό ότι η επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ πριν από λίγες εβδομάδες δεν πήγε καλά. Αν και επρόκειτο για απλή αφαίρεση πολύποδα στο έντερο, παρουσιάστηκαν επιπλοκές, που επέβαλαν και νέες χειρουργικές παρεμβάσεις. Όσοι διαβάσατε το πρωί το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ίσως καταλάβατε ότι... αναφερόταν στον Κακαουνάκη. Μιλούσε για γιατρούς -πριμαντόνες, που είναι όμηροι του εγωισμού τους, και αρνούνται ακόμη και να συμμετάσχουν σε ιατρικά συμβούλια μην τυχόν και θιγεί η αυθεντία τους! Τρομάρα τους... Ας τελειώσει η περιπέτεια του φίλου μας και θα έχουμε πολλά να πούμε για το πώς δουλεύει το ιατρικό σύστημα στη χώρα και ορισμένοι γιατροί του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου