24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Μεγάλωσε

Η Ελλάδα είναι μία χώρα θρασύτατης αισχροκέρδειας και υπερκερδών για ένα και μόνο απλούστατο λόγο:

Ένα τεράστιο ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού (από τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, τον "μαθήματα οδήγησης" της γειτονιάς σας μέχρι και τον εφοριακό, τον υπάλληλο πολεοδομίας, τον ελεγκτικό μηχανισμό, τον νοσοκομειακό γιατρό - για να μην πάμε στα βαρύτερα, κρατικές εργολαβίες κ.λ.π.) είναι λαμόγια και ΚΛΕΦΤΕΣ! Ακόμη και τα 1500 Ευρώ που παίρνουν εκατοντάδες χιλιάδες τσάτσοι, άχρηστοι, ανίκανοι και φυγόπονοι Δημόσιοι Υπάλληλοι κλεψιά είναι μπροστά στα 600 Ευρώ που φτύνουν αίμα για να πάρουν κάθε μήνα πολλές εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Οι άνθρωποι λοιπόν που ΚΛΕΒΟΥΝΕ τα λεφτά και δεν τα κάνουνε με τον ιδρώτα τους δεν τους πειράζει μετά να πληρώσουν έναν υπερτιμημένο καφέ ή γάλα κ.λ.π. στο σουπερμάρκετ. Λένε από μέσα τους "στ' @@ μου, και γω τους κλέβω". Επιπλέον η κλεψιά των άλλων νομιμοποιεί κατά κάποιον τρόπο και τη δική τους κλεψιά.

Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ότι ζούμε σε ένα γελοίο και ξεφτιλισμένο, μπιιιιπ κράτος ΚΛΕΦΤΩΝ;"""

Κατάλαβες τώρα γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων δεν κάνει κάτι; Γιατί βρίσκει εύκολο χρήμα από την κλεψιά και έτσι στ' @@ του! και όπως είπα η κρατική κλεψιά και η κλεψιά των μεγάλων επιχειρήσεων νομιμοποιεί και τη δικιά του!

Δεν ξέρω ρε παίδες από Οικονομικές επιστήμες αλλά ακούστε τον νόμο Οικονομίας του Παλιού: "σε ένα κράτος που έχει θεσμοποιηθεί τόσο πολύ η λαμογιά και η κλεψιά είναι φυσικό μετά να γίνονται διαρκείς αυθαίρετες αυξήσεις στις τιμές"!

Eνα 40 με 50 τοις εκατό των Ελλήνων δεν κλέβουν! Είτε γιατί είναι μαλακο-ηθικοί είτε γιατί είναι τέτοια η φύση της δουλειάς τους που δεν μπορούν να κλέψουν είτε γιατί αμείβονται με 600 Ευρώ το μήνα. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι τρώνε όλο και πιο βαθιά την μπιιιιπ στον μπιιιιπ σε αυτό το μπιιιιπ κράτος κλεφτών που ζούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου