24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Οι ταμίες του Δήμου Παγγαίου είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του δημάρχου

Δολοφονήθηκε από ταμίες του Δήμου ο Δήμαρχος Παγγαίου

Ρεπορτάζ: Α. Σπηλιώτη, Κ. Σαρικάς

Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι και κλεισμένος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ερημική παραλία στην Σαρακίνα Καβάλας ο Δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 27 Δεκεμβρίου. Δράστες της δολοφονίας του είναι οι δύο ταμίες του Δήμου Παγγαίου, οι οποίοι συνελήφθησαν και ομολόγησαν, προβάλλοντας ως κίνητρο οικονομικές ατασθαλίες στα ταμεία του Δήμου, ενώ συνελήφθη και ο άνδρας, που τους προμήθευσε το όπλο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ομολόγησαν, ότι σε ραντεβού που είχαν με τον Δήμαρχο για να καλύψουν οικονομικό έλλειμμα ύψους 710.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου, συνεπλάκησαν μαζί του, τον χτύπησαν στο κεφάλι και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν 8 φορές με υποπολυβόλο UZI. Στην κατάθεσή τους είπαν χαρακτηριστικά: «Μας απειλούσε ότι θα μας έστελνε τη Δευτέρα στον εισαγγελέα. Επειδή δεν μπορούσαμε να καλύψουμε το χρέος, αποφασίσαμε να τον σκοτώσουμε και να του φορτώσουμε το έλλειμμα». Ο Δήμαρχος Παγγαίου είχε κλείσει ραντεβού με τους δολοφόνους του το βράδι της Κυριακής. Έφυγε από το Παλιό Καβάλας και συναντήθηκε μαζί τους στις κατασκηνώσεις της Περάμου, για να διευθετήσουν το πρόβλημα.

Στο ραντεβού του θανάτου και πριν από την άγρια δολοφονία έγινε καυγάς. Ο Δήμαρχος Παγγαίου μάλιστα χτυπήθηκε άγρια, πριν εκτελεστεί από τους ταμίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η Αστυνομία, ζήτησε από τους ταμίες να επιστρέψουν μέρος των χρημάτων και τους διαβεβαίωσε, ότι το υπόλοιπο ποσό είχε την δυνατότητα να το καλύψει ο ίδιος. Οι δύο δράστες αφού τον εκτέλεσαν, αρχικά εγκατέλειψαν το θύμα μέσα στο αυτοκίνητο στην περιοχή της Περάμου. Επέστρεψαν πρώτη φορά και τον μετέφεραν στο Σαρακίνο. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψαν ξανά και επιχείρησαν να σβήσουν τα ίχνη τους από το αυτοκίνητο.

Το εγκατελελειμμένο αυτοκίνητο κίνησε την περιέργεια κατοίκου της περιοχής, που ειδοποίησε την Αστυνομία. Όταν ερευνήθηκε το όχημα, εντοπίστηκε το πτώμα του Δημάρχου στο πορτμπαγκάζ. Για τους αστυνομικούς ήταν απλά θέμα χρόνου, να φθάσουν στους δράστες. Οι κατηγορούμενοι πάντως υποστηρίζουν, ότι οι ίδιοι δεν έχουν υπεξαιρέσει ούτε 1 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου και ότι δεχόταν εκβιασμό από τον Δήμαρχο, ότι θα τους φόρτωνε την υπεξαίρεση, που ο ίδιος είχε κάνει.

Πηγή: ALPHA

Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης


Οι δυο ταμίες του Δήμου Παγγαίου είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του δημάρχου Τριαντάφυλλου Κουκούδη, που βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ σε ερημική παραλία δυτικά της Καβάλας.Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής ΑνατολικήΜακεδονίας και Θράκης, υποστράτηγος Αλέξανδρος Μπιτζής έκανε λόγω για πρωτοφανή αγριότητα των δυο δραστών σε βάρος του θύματος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δήμαρχος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο από αιχμηρό αντικείμενο και οκτώ πυροβολισμούς στο θώρακα και το κεφάλι. Στον τόπο της δολοφονίας οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά δεκατέσσερις κάλυκες, ενώ υπήρξε και συμπλοκή ανάμεσα στο θύμα και τους δράστες.

Όπως τόνισε ο υποστράτηγος το κίνητρο της δολοφονίας των δυο δραστών ήταν το οικονομικό έλλειμμα που είχε δημιουργηθεί στο ταμείο του Δήμου τόσο από το δήμαρχο όσο και από τους δυο δράστες. Ο κ. Μπιτζής σημείωσε πως ο δήμαρχος πίεζε τους ταμίες να βρουν τρόπο για να καλύψουν το έλλειμμα ενώ ο ίδιος είχε βρει τα χρήματα που του αναλογούσαν και σημείωσε πως το ποσό των δυο δραστών ήταν και το μεγαλύτερο.

Οι ταμίες έδωσαν ραντεβού την Κυριακή το απόγευμα στο δήμαρχο σε ερημική περιοχή του Δήμου Ελευθερών προκειμένου να του δώσουν τίτλους ιδιοκτησίας και συμβόλαια ακινήτων τους ώστε ο δήμαρχος να τα βάλει ως εγγύηση και να βγάλει δάνειο στο όνομα τους για να καλυφθεί έτσι το χρέος. Τότε του επιτέθηκαν και αφού πρώτα τον χτύπησαν με αγριότητα στη συνέχεια τον πυροβόλησαν και τον τοποθέτησαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Το πυροβόλο όπλο οι δυο δράστες το προμηθεύτηκαν έναντι χρηματικού τιμήματος, ως ενοίκιο, από κάτοικο της περιοχής ο οποίος και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας για παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου