24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,

Τούτο το ελληνικό Ιστολόγιο, έχει την τύχη και την τιμή να είναι ΕΝΑ από τα τρία μοναδικά BLOGS της Κρήτης που σε στήριξαν στη μεγάλη μάχη της 29ης του Νοέμβρη, για την αρχηγεία της Ν.Δ.

Σε στηρίξαμε σε μια περιοχή όπου η ατμόσφαιρα έβραζε όπου κι ο αέρας γύρω μας ήταν έτοιμος να μας καταβροχθίσει ....

...κι εν τούτοις ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ποτέ δεν λυγίσαμε, ποτέ δεν κρυφτήκαμε .... και βέβαια ποτέ δεν σου ζητήσαμε καμιά χάρη ή αντάλλαγμα γιο ό,τι κάναμε.

ΣΗΜΕΡΑ όμως είμαστε υποχρεωμένοι να σου στείλουμε ένα ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ στο οποίο είσαι υποχρεωμένος να δώσεις την προσήκουσα προσοχή:

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, εκ μέρους των χιλιάδων πατριωτών αναγνωστών μας, αλλά και των εκατοντάδων bloggers που συνεργάζονται μαζί μας εντός κι εκτός της ελληνικής επικράτειας,

σου εφιστούμε την προσοχή και σου λέμε τούτο:

Πως δεν θα πρέπει ούτε καν να διανοηθείς ποτέ να συμπράξεις με το Πασόκ του Γιώργου Παπανδρέου σε οποιοδήποτε θέμα θα είναι ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά και ενάντια στα συμφέροντα επιβίωσης του απλού, του μικρομεσαίου και του φτωχού Έλληνα πολίτη.

Σε καλούμε επίσης ν' αντισταθείς με όλες σου τις δυνάμεις στα σχέδια της Κυβέρνησης για την εισαγωγή και ελληνοποίηση των χιλιάδων λαθρομεταναστών που μεθοδεύει σήμερα το Πασόκ χωρίς Δημοψήφισμα, χωρίς να ρωτήσει τον ελληνικό λαό.

Σε θέτουμε από σήμερα κιόλας προ των τεράστιων ευθυνών σου απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον αυτής της Πατρίδας, για το μέλλον των παιδιών τους ....

Θα είμαστε δίπλα σου σε οποιαδήποτε καλή σου για το λαό μας κίνηση και θα μας βρεις άκρως μαχητικούς κι εχθρικούς απέναντί σου σε οποιαδήποτε κακή σου !


http://cretanpatriot.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου