24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή


Στον "αέρα" οι ασφαλισμένοι της Commercial Value

Στον "αέρα" χιλιάδες ασφαλισμένοι




Την εξαίρεση απο την εκκαθάριση της Commercial Value των συμβολαίων του κλάδου ζωής, που αφορούν περισσότερους απο 50 χιλιάδες ασφαλισμένους, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Αποφασίστηκε ο κλάδος ζωής να εξακολουθήσει τη λειτουργία του προκειμένου να μεταβιβαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ασφαλιστικά συμβόλαια ζωής σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία.

''Λαμβάνοντας υπόψη, ότι η παραπάνω εταιρεία αποτελούσε μία εκ των σημαντικών ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών, αποφασίστηκε να μην τεθούν σε ασφαλιστική εκκαθάριση τα χαρτοφυλάκια ζωής της εταιρείας και να εξακολουθήσει η λειτουργία τους, με σκοπό την αναδιοργάνωση και μεταβίβασή τους σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να διασφαλιστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο οι ασφαλισμένοι όσο και οι εργαζόμενοι'' δηλώνει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΚ.

Επόπτης χαρτοφυλακίων ζωής της εταιρίας διορίζεται ο Ιωάννης Παντελίδης σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Νωρίτερα ορίστηκαν επόπτες εκκαθαριστές -για τους υπόλοιπους κλάδους- οι δικηγόροι Αθανάσιος Κόρμαλης και Ηλίας Γεωργίου, με διετή θητεία, καθώς χιλιάδες ασφαλισμένοι παραμένουν στον "αέρα".

Ήδη, πολλοί ασφαλιστικοί πράκτορες μεταφέρουν συμβόλαια αυτοκινήτων σε άλλες εταιρείες χωρίς να επιβαρύνουν τους ασφαλισμένους.

Όπως τόνισε πάντως στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της Commercial Value Δημήτρης Γαβαλάκης "υπάρχει ακόμη λύση για τη διάσωση, διασφάλιση και λειτουργία της εταιρείας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου