24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνος Ιωάννου μιλάει στην «ΠΑΡΟΥΣΙΑ»


Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου είναι ένας από τους τέσσερις διεκδικητές της Προεδρίας της ΟΝΝΕΔ στις εκλογές της 18ης Απριλίου.

Ο κ. Ιωάννου ανοίγει τα χαρτιά του στην «ΠΑΡΟΥΣΙΑ» και αναπτύσσει τις προτάσεις του για μια νέα σύγχρονη Νεολαία που θα παίξει ρόλο και σε κεντρικό επίπεδο.

1. Κύριε Ιωάννου διεκδικείτε την Προεδρεία της ΟΝΝΕΔ στις εκλογές της 18ης Απριλίου 2010. Τι το καινούριο φέρνετε βάσει του οποίου οι ψηφοφόροι θα εκτιμήσουν έμπρακτα την δική σας υποψηφιότητα;

Υπάρχει ούτως ή άλλως το «καινούργιο» από τη διαδικασία. Η εκλογή θα γίνει από τη βάση. Και εγώ προέρχομαι και ανήκω στη βάση. Παράλληλα εμείς είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταθέσει μέχρι στιγμής πλαίσιο θέσεων και αρχών.

2. Η σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους νέους ανθρώπους με πρώτο και κύριο την ανεργία. Στην περίπτωση που εκλεγείτε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τι θα πείτε σε αυτό το τμήμα της Νεολαίας που απογοητευμένο από την Πολιτική και τους Πολιτικούς επιλέγει το περιθώριο και πως θα το φέρετε κοντά σας;

Ανοίγουμε τη νεολαία. Είμαστε υπέρμαχοι μιας ανοιχτής ΟΝΝΕΔ. Λέμε στους νέους να έρθουν μαζί μας για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα. Οι επαναστάσεις σήμερα γίνονται μέσα από το σύστημα. Παλεύουμε έμπρακτα για την αποκατάσταση των επαγγελματικών δικαιωμάτων. Μην ξεχνάτε ότι είμαι καθηγητής σε ΤΕΙ. Αφουγκράζομαι τα προβλήματα των νέων.

3. Μπορείτε να περιγράψετε τα βασικά σημεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν μια σύγχρονη νεολαία ενός κόμματος εξουσίας, ιδιαίτερα της ΟΝΝΕΔ;

Αναφορά στη βάση, διαδίκτυο παντού, διαφάνεια στα οικονομικά, αναδιοργάνωση όλων των γραφείων ΟΝΝΕΔ της χώρας, παρεμβάσεις σε κάθε Νομό, σε κάθε Δήμο, σε κάθε γειτονιά.

4. Στην περίπτωση που εκλεγείτε Πρόεδρος, θα αξιοποιήσετε τους σημερινούς συνυποψήφιούς σας και να ναι με ποιον τρόπο;

Δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί δουλεύουμε για μία ενωμένη και ισχυρή ΟΝΝΕΔ. Η επόμενη ημέρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό μπορώ να σας το πω.

5. Μπορεί η σημερινή ΟΝΝΕΔ να έχει ουσιαστικό και παρεμβατικό ρόλο στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας;

Φιλοδοξούμε να ανανεωθούμε και από τη λαϊκή εντολή της βάσης να έχουν ισχυρή δυναμική οι παρεμβάσεις μας. Θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας.

6. Πείτε μας τέσσερις λόγους για τους οποίους πρέπει το εκλογικό σώμα να σας επιλέξει στις επικείμενες εκλογές;

Γιατί είμαι από τη βάση, είμαι εκτός μηχανισμών, έχω σαφέστατο προγραμματικό λόγο και είμαι ο μόνος που μπορώ να συνθέσω και να ενώσω όλες τις τάσεις της νεολαίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου