24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

"Θα σε βάλω φυλακή, αλήτη, καθίκι" - Απίστευτα όσα είπε επιχειρηματίας σε πρόεδρο δικαστηρίου


Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει. Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας Γιάννης Μπολέτσης σε κατάσταση υστερίας κατά την διάρκεια της δίκης του Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το παραδικαστικό επιτέθηκε στον πρόεδρο του δικαστηρίου Γιώργο Ευσταθίου, λέγοντας ότι έχει καταγεγραμμένη συνομιλία του με άλλον εμπλεκόμενο στην υπόθεση, όπου ακούγεται να ζητά 60.000 ευρώ.

Μάλιστα είπε ότι ο δικαστής είχε σχέση με τον Γιοσάκη και τον αποκάλεσε αλήτη και καθίκι που δεν πρέπει να μιλάει για παραδικαστικό επειδή ένας γνωστός του, του ζήτησε 60.000 ευρω για να τον αθωώσει.

Και οι δύο λιποθύμησαν(πρόεδρος και κατηγορούμενος όταν ο τελευταίος έδωσε στην έδρα το cd)!!!

Είπε ο κατηγορούμενος:



«Θα σε βάλω φυλακή, αλήτη, εκβιαστή, Εσύ πας να λύσεις το παραδικαστικό; Θα τα δούμε όλα και για ποιό σπίτι ζητάς τα λεφτά που χτίζεις στην κόρη σου», πρόσθεσε.

Η δίκη συνεχίζεται την Τρίτη (αν έχουν συνέλθει ο πρόεδρος και ο κατηγορούμενος) και εκεί θα ανακοινωθούν οι ποινές στον Μπολέτση για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν αφού πριν από όλα αυτά το δικαστήριο τον είχε κρίνει ένοχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου