24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ...ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

http://www.newsblog.gr/wp-content/uploads/2009/11/diodia.JPGΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Ε mail: epaiginiou@gmail.com, τηλ: 6944755220

Αιγίνιο 22/2/2010

Προς: κ.κ. Υπουργούς Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί.

Σας μεταφέρουμε το πανπιερικό αίτημα να ακυρώσετε οριστικά τα νέα διόδια στο Αιγίνιο.

Σε απόσταση 90km από Μάλγαρα έως τον Πυργετό, δηλαδή στην Πιερία υπάρχουν τέσσερα διόδια. Αυτά του Αιγινίου απέχουν μόλις 12 km από τα των Μαλγάρων. Η Αιγαίον απ΄ ότι δήλωσε θα βάλει διόδια και στην είσοδο των tunnels στον Όλυμπο αλλά και πλευρικά. Στο Αιγίνιο δεν υπάρχουν παράπλευροι, υπάρχει ο Αλιάκμονας χωρίς γέφυρες και έτσι δεν δίνεται εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης στους πολίτες.

Κύριοι Υπουργοί το δρόμο αυτό τον έκαναν οι γονείς μας και οι μέχρι τώρα χειρισμοί των κυβερνώντων, μας έκαναν να τον χρωστάμε στην Αιγαίον. Σταματήστε αυτό το κακό και αποδώστε κοινωνική δικαιοσύνη.

Κηρύξτε έκπτωτη την εταιρία που ήρθε για να στραγγίξει τον κόσμο επενδύοντας χωρίς άδειες, νύχτα και χωρίς να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας τα οποία μάλιστα η Εγνατία ΑΕ της τα επεσήμανε γραπτώς. Σας εκθέτει.

Γιατί σε μια τέτοια «έκτακτη ανάγκη» δεν μπήκε το κράτος να ανοίξει τα Τέμπη και να δώσει στη συνέχεια το λογαριασμό στην εταιρία? Η εταιρία χρονοτριβούσε εις βάρος μας, προσπαθώντας να αποποιηθεί τις ευθύνες της. Μήπως η σύμβαση περιορίζει την εθνική μας κυριαρχία στον τόπο μας? Έχετε ιστορική ευθύνη να διορθώσετε τα κακώς κείμενα τώρα που τα προβλήματα ανεδείχθησαν. Ο λαός γι’ αυτό σας έκανε ισχυρή κυβέρνηση για να τολμάτε και να διορθώνετε. Αν δεν τα διορθώσετε εσείς τώρα που τα έχετε μπροστά σας ποιος θα τα διορθώσει? Θα μας αφήσετε βορά σ’ αυτούς τους κερδοσκόπους? Το μοναδικό κριτήριο για τη θέση των διοδίων στο Αιγίνιο ήταν το κέρδος της εταιρίας όπως η ίδια μας είπε.

Κύριοι Υπουργοί, καταλάβατε τις θέσεις που έχετε γιατί ο λαός πείστηκε ότι έχετε κοινωνική ευαισθησία. Τώρα που ο λαός της Πιερίας δοκιμάζεται περιμένει και να το δει. Είδη πήρε το πρώτο δείγμα από το κλείσιμο των διοδίων στο Αιγίνιο. Ακυρώστε οριστικά τα διόδια στο Αιγίνιο και αφήστε την Πιερία να αναπτυχθεί ισότιμα με τους άλλους.

Είμαστε βέβαιοι για τις θετικές σας ενέργειες

Με τιμή Η Επιτροπή Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου