24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: «ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2010 ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ»

Η υπουργός Εξωτερικών δήλωσε, συγκεκριμένα, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι υπουργοί αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη στο ακέραιο.

«Ήρθα και είδα ένα κοριτσάκι δέκα ετών, που κινδυνεύει να χάσει τα μάτια του, που έχασε τον αδερφό του 15 ετών, που ήταν και προστάτης του, από μία βόμβα που έβαλαν κάποιοι άθλιοι, που πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγήσουν την ελληνική κοινωνία στο χάος. Η απάντησή μας πρέπει να είναι πάρα πολύ δυνατή και πρέπει να προέρχεται από όλους. Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να κάνουμε μια διαφορετική διαδήλωση, μια διαδήλωση με κεριά, λέγοντας: "Φτάνει πια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πιστεύει ότι μπορεί, στην Αθήνα του 2010, να σκοτώνει παιδιά", γιατί έτσι επιβεβαιώνεται μια παράλογη ψυχολογία.»

Η κομματική αντιπαράθεση για τα ζητήματα της τρομοκρατίας δεν βοηθάει, πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να δουλέψουμε περισσότερο, δήλωσε στην τηλεόραση του Μέγκα η Ντόρα Μπακογιάννη, επικρίνοντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι “μιλάει πολύ”.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία το πρωί επισκέφτηκε στο νοσοκομείο την 10χρονη αδερφή του νεκρού Αφγανού, τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της πρέπει να πει “φτάνει πια” και να εκφράσει τη μηδενική ανοχή της στα φαινόμενα τρομοκρατίας.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι η ελληνική αστυνομία “θέλει στήριξη σε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο και σε ένα δύσκολο περιβάλλον”, επαναλαμβάνοντας ότι για το θέμα αυτό δεν πρέπει το ένα κόμμα να κοιτάει τις αδυναμίες του άλλου.

“Απέναντι σε αυτούς τους εγκληματίες είμαστε όλοι μαζί”, είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε να υπάρξει μια συλλογική αντίδραση, προτείνοντας για συμβολικούς λόγους να γίνει μια διαδήλωση με κεριά κατά της τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου