24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ο Σαμαράς δεν θέλει τον Παπαμιμίκο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;


Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έχει έναν δικό του τρόπο λειτουργίας. Μπορεί να υπομείνει τα πάντα μέχρι σημείου που πολλοί να θεωρούν ότι ο νεαρός βορειοελλαδίτης έχει πάρει ιδιαίτερα μαθήματα αυτοσυγκράτησης από τον Δαλάι Λάμα.

Εμείς όμως που απολαμβάνουμε το μεσογειακό θυμικό έχουμε πραγματικά μείνει με ανοικτό το στόμα με την εκστρατεία λάσπης απέναντι στον Ανδρέα. Και γι’ αυτό θεωρούμε καθήκον μας να απαντήσουμε. Όχι με φήμες, ούτε με μυθοπλαστικά νοήματα. Αλλά με δεδομένα.

Κατηγορούν τον Αντρέα ότι οι σχέσεις του με τον Σαμαρά είναι μόλις λίγων μηνών. Τι λέτε ωρέ παλικάρια; Επειδή εσείς γνωρίσατε τον Αντώνη τα τελευταία χρόνια νομίζετε...

ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον Αντρέα;

Γνωρίζουν αλήθεια οι κύριοι αυτοί ότι η πρώτη εκδήλωση στην οποία μίλησε ο Σαμαράς ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στη Βέροια; Ποιος ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσ/νικης τότε; Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου