24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ



Στην Κατερίνη βρέθηκε χθές η υπουργος Γεωργίας Κατερινα Μπατζελή.Μίλησε στην ετήσια συνεστίαση της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Σε ένα όμορφο περιβάλλον, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα η υπουργός έκανε μία καλή και μεστή πολιτική τοποθέτηση, για την επικαιρότητα.. για τα αγροτικά θέματα.. την οικονομία..Στη συνέχεια πέρασε σχεδό απο όλα τα τραπέζια και χαιρέτισε παρα πολλούς. μίλησε με αρκετούς αγρότες..
μάλιστα είχε ιδιαίτερη συζήτηση για αρκετή ώρα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Λάμπρο Χαραλάμπους που ήταν και αυτός στη συνεστίαση, παρέα με τον δικηγόρο Καλαιτζή Δημήτρη, τον καθηγητή Κώστα Σαμαρά.
μίλησε και με φορείς και εκπροσώπους αγροτικών οργανώσεων..
Η κυρία Μπατζελή συνέφαγε στο τραπέζι με τους βουλευτές του
νομού μας τον Γιάννη Αμοιρίδη, τον Θανάση Παπαγεωργίου και την Μαρία Μίχου και τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ Γιάννη Μαλτζάρη και μέλη της ΝΕ.Αυτή την ώρα δίνει συνέντευξη τύπου σε ξενοδοχείο που έχει καταλύσει και στη συνέχεια θα αναχωρήσει, τελειώνοντας την επίσκεψή της στην Πιερία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου