24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος την Μ. Τετάρτη στην Κατερίνη




Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ επισκέπτεται την Πιερία
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος την Μ. Τετάρτη στην Κατερίνη
Στις 8 μ.μ. στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

Ενώ κορυφώνεται η προεκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου στην ΟΝΝΕΔ η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2010, ο υποψήφιος Πρόεδρος, Ανδρέας Παπαμιμίκος θα επισκεφθεί την Κατερίνη την προσεχή Μ. Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010 προκειμένου να συναντηθεί με στελέχη της νεολαίας και του κόμματος, αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος επισκέπτεται την Πιερία στον απόηχο του προσυνεδρίου της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα, όπου μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Πρόεδρος κατέθεσε τις προτάσεις του για τις αλλαγές στην οργανωτική δομή της ΟΝΝΕΔ.


Χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε:
Α.Π.: Oι προτάσεις μου για αλλαγές στην οργανωτική δομή της ΟΝΝΕΔ είναι προτάσεις που στηρίζουν την ανανέωση. Χτυπούν καθεστωτικές αντιλήψεις και μηχανισμούς, Οι κολλημένοι με την εξουσία δεν έχουν θέση σε μια Νέα ΟΝΝΕΔ. Η πρόταση μου για τη Νέα ΟΝΝΕΔ στηρίζεται στο τρίπτυχο:Περισσότερη Δημοκρατία Περισσότερη Διαφάνεια Μεγαλύτερη Συμμετοχικότητα.Προτάσεις:
Η θητεία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ να είναι τριετής και να μην υπάρχει δικαίωμα δεύτερης θητείας.
Ίδρυση μίας τοπικής οργάνωσης ανά δήμο και στους μεγάλους δήμους, μίας τοπικής οργάνωσης ανά δημοτικό διαμέρισμα. Οριστική ρήξη με την παθογένεια των τοπικών οργανώσεων –σφραγίδα, που δεν διαθέτουν κοινωνικά ερείσματα.
Ίδρυση ειδικών Θεματικών Οργανώσεων ανά νομό, κατ' αντιστοιχία με Συλλόγους, Επιμελητήρια, Συνδέσμους. Η δημιουργία Θεματικών Οργανώσεων θα συνδράμει στην προσέλκυση των μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη διασύνδεση τους με την ΟΝΝΕΔ, μετά το τέλος των σπουδών τους, και επιπλέον στην εξωστρέφεια της οργάνωσης και τη δυναμική συμμετοχή των μελών της σε συλλόγους, επιμελητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου