24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Οι τράπεζες οι μοναδικές κερδισμένες.

Δανείζονται δηλαδή οι ελληνικές (αλλά κι οι ευρωπαϊκές τράπεζες) με εγγύηση τα ελληνικά ομόλογα - ήτοι με επιτόκιο 1% και να δανείζουν με τη σειρά τους το ελληνικό δημόσιο με επιτόκο 6+%, δηλαδή ποσοστό κέρδους 500%!!



Η επέλαση των βαρβάρων με το νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων ήδη σχεδιάζεται και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το Πάσχα.

Σκληρές και δύσκολες μέρες περιμένουν τα φτωχότερα τμήματα της Ελληνικής κοινωνίας. Η ύφεση οδηγεί σε χιλιάδες λουκέτα καταστημάτων και μικροεπιχειρήσεων. Η ανεργία στο τέλος του χρόνου θα έχει ξεπεράσει το 20%, σύμφωνα με την εκφρασμένη θέση του αρμόδιου Υπουργού Εργασίας. Τα χρέη των νοικοκυριών (ναι! αυτά που θα τα βοηθούσαν με νομοθετικές ρυθμίσεις, οι κυβερνώντες) έχουν την μορφή θηλιάς για τους εργαζόμενους. Η κερδοσκοπία και αισχροκέρδεια είναι πλέον καθημερινή μάστιγα σε όλο το φάσμα των εμπορικών και οικονομικών δραστηριοτήτων, με τελικό φυσικά αποδέκτη τον καταναλωτή.

Και έχουμε την τριομφάλε αντιμετώπιση μιας απόφασης που μας στέλνει πακέτο στα δίχτυα του ΔΝΤ. Οποία μωρία!!!

Οι μοναδικές κερδισμένες, μέσα σ' αυτόν τον ορυμαγδό είναι ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Οι οποίες με τις ευλογίες του Τρισέ (κάπου λίγο πιο πίσω ο Παπαδήμος, που τον προορίζουν, λέγεται, για υπερυπουργό Εθνικής Οικονομίας) κατάφεραν να παραταθεί για ακόμη μια χρονιά η κερδοσκοπία τους επί του ελληνικού χρέους. Αυτές είναι οι σύγχρονοι "γερο-λαδάδες" του Καζαντζάκη.


Αυτές δικαιολογημένα επιχαίρουν.

Τα πολιτικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια προς τί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου