24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΤΟΤΕ......ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Και Σικάγο και Καμπούλ και προσεχώς Βαγδάτη



ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Γίναμε Καμπούλ, οργή Αντώναρου

Η άποψη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι η Αθήνα έγινε Καμπούλ έκαναν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ε. Αντώναρο... Ταλιμπάν κατά του ΠΑΣΟΚ και η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Μιλώντας στον «Φλας» και στον «Αλφα 9,89» ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι «το φαινόμενο της μαζικής τρομοκρατίας πια που υπάρχει στην Ελλάδα και της λογικής του αντάρτικου πόλεων συμβαίνει στην Ελλάδα, την Κολομβία, τη Βαγδάτη και ενδεχομένως την Καμπούλ. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού και δεν υπερβάλλω».

Ο κ. Αντώναρος, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, μίλησε για στελέχη του ΠΑΣΟΚ που «ελεεινολογούν, καταστροφολογούν για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη, μιλάνε άσχημα για τον ίδιο τους τον τόπο, έχουν βουλιμία για την εξουσία». «Ολους αυτούς τους παραδίδω στη χλεύη των Ελλήνων πολιτών», είπε.

Στον κ. Αντώναρο απάντησαν και ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται ο ανεκδιήγητος κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι το αίσθημα ασφάλειας καταρρέει και αντικαθίσταται από τον φόβο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για μια δημοκρατική και μέχρι χθες απόλυτα ασφαλή χώρα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της». Στο ίδιο πνεύμα και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «Αυτός αποφάσισε να παραδώσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη χλεύη του ελληνικού λαού, εγώ παραδίδω τον κ. Αντώναρο στη μνήμη του ελληνικού λαού», είπε. Υπογράμμισε ότι από τον Δεκέμβριο βιώνουμε μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση και τόνισε: «Οι εμπειρίες που βιώνουμε στην Αθήνα δεν αρμόζουν σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη». Επίσης κάλεσε την κυβέρνηση να «επιδείξει σοβαρότητα» και είπε ότι ο ελληνικός λαός «διαθέτει μνήμη και κρίση και θυμάται ποιος εξάρθρωσε την τρομοκρατία στη χώρα».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 20/02/2009
Δηλώσεις καταπέλτης του νυν υπουργού Προ-Πο μόλις ένα χρόνο πριν!
Ειδοποιός διαφορά τα έδρανα.
Τότε ήταν της αντιπολίτευσης,τώρα είναι κυβερνητικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου