24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ο Μανολης Γλεζος στο e-rock


e-Rock.gr

Ο Mανόλης Γλέζος επέλεξε να απευθυνθεί στη νεολαία και μέσω του "e-Rock.gr" και της συνέντευξης που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Αντώνη Κουμιώτη, εξαπολύει τα δικά του "πυρά" προς κάθε στοχευμένη κατεύθυνση.Απαντά, διερωτώμενος, στον Θεόδωρο Πάγκαλο και στην ερώτησή του, για το τί γύρευε στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Μιλά για την υπάρχουσα οικονομικοκοινωνικοπολιτική συγκυρία και χαρακτηρίζει την κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ.Ερωτηθείς, λέει την απόψή του για την σύλληψη του νεαρού καθηγητή φυσικής αγωγής Μάριου, τον οποίο και επισκέφτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, για τις συνέπειες της κρατικής δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, για τη τρομοκρατία, τους κουκουλοφόρους, για τον Αλέξη Τσίπρα, την Αριστερά και τον ρόλο της, ακόμα και για τον Αντώνη Σαμαρά.

Η συνέντευξή του θα μεταδοθεί στην πρώτη εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, με τίτλο "ΤΟ ROCK ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ" στο ραδιόφωνο του "e-Rock.gr", τη Μεγάλη Τρίτη 30 Μαρτίου στις 16.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου