24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

"Που είναι τα λεφτά της απόσυρσης;"


"Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκονται 75.000 δικαιούχοι ΙΧ που εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις για την απόσυρση αυτοκινήτων. Πέντε μήνες μετά την κατάργηση του νόμου Σουφλιά από την κυβέρνηση και την υποβολή όλων των δικαιολογητικών που απαιτούνταν, τα οικονομικά κίνητρα για την...



αντικατάσταση των αυτοκινήτων δεν έχουν ακόμη καταβληθεί (περί τα 1.000 ευρώ για ένα ΙΧ μέσου κυβισμού).
Το υπουργείο Περιβάλλοντος νίπτει τα χείρας του και δηλώνει ότι την ευθύνη για την εκταμίευση των χρημάτων έχουν τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών. Η γενικότερη πάντως οικονομική ένδεια φαίνεται να έχει μεταθέσει για αργότερα αυτή την υποχρέωση του υπουργείου, ενώ εκτιμάται ότι οι δικαιούχοι θα αρχίσουν να εισπράττουν από τον Μάιο και μετά.
Τα τηλέφωνα πάντως στην Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Οχημάτων (και στις κατά τόπους εταιρείες ανακύκλωσης αυτοκινήτων) που είχε στην ευθύνη της και την πιστοποίηση ότι τα οχήματα παραδόθηκαν εν λειτουργία και ανακυκλώθηκαν, έχουν σπάσει από τους πολίτες που ζητούν να πληροφορηθούν πότε θα εισπράξουν τα ποσά της απόσυρσης. Υ.Γ. ΛΑΜΟΓΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!!!!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------

"Σχετικά με το κείμενο που αναρτήθηκε και έχει τίτλο "Που είναι τα λεφτά της απόσυρσης;" πρέπει να ξέρετε ότι εδώ και 20 μέρες περίπου έχουν αρχίσει να πιστώνονται οι λογαριασμού των διακαιούχων από τις αρμόδιες ΔΟΥ.Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στο Ηράκλειο αφού εγώ΄προσωπικά έχω εισπράξει τα χρήματα (1000 €)από τις 13 Απριλίου."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------

"Με αφορμή ανάρτηση αναγνώστη σας από το Ηράκλειο που έχει λάβει τα 1000 ευρώ της απόσυρσης, σας ενημερώνω ότι εγώ που μένω Αθήνα, αν και είμαι από τους πρώτους που απέσυραν το αυτοκίνητό τους και κατέθεσαν τα σχετικά έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες, μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει τίποτα..."

ΑΝΑΝΓΩΣΤΗΣ

Share on Facebook


Διαβάστε Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου