24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ...

Φωτογραφίες από τον οπλισμό των δραστών της χθεσινής αιματηρής ληστείας σε σούπερ - μάρκετ στη Θεσσαλονίκη


Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε χθες το βράδυ επίδοξος ληστής στον Εύοσμο σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς, κατά την οποία έριξε ακόμα και χειροβομβίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις αστυνομικοί...Ο
κακοποιός που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του 30χρονου αστυφύλακα Σπύρου Θεοδώρου, πριν από έναν χρόνο στην Κυψέλη, έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών χθες βράδυ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον Ουκρανό ληστή, ο οποίος επιχείρησε μαζί με μία συνεργό του να ληστέψει το σούπερ μάρκετ Lidl, όντας εφοδιασμένος με όπλα και χειροβομβίδες.

Ο Ουκρανός ήταν παράλληλα και ο πρωταγωνιστής της αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στις 12 Φεβρουαρίου στο Πέραμα, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο αδελφός του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένα από τα όπλα που είχε στη κατοχή του χθες ο ληστής ήταν το CZ που είχαν κλέψει ο ίδιος και ο αδελφός του από τον 34χρονο Γιώργο Αναγνωστόπουλο, τον αστυφύλακα που ήταν μαζί με τον Σπύρο Θεοδώρου τα μεσάνυχτα της 3ης Απριλίου 2009 στην Κυψέλη. Επίσης, στο αυτοκίνητο του δράστη και της συνεργάτιδός του βρέθηκε και το makarov με το οποίο δολοφόνησε εν ψυχρώ τον άτυχο αστυνομικό της νεοσύστατης τότε ομάδας Δέλτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου