24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κέντρου και πρώην δήμαρχος Κατερίνης Θεόφιλος Καμπερίδης

"Να στηριχθούν και να αναδειχθούν οι άξιοι στον Καλλικράτη"

ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ



Ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κέντρου και πρώην δήμαρχος Κατερίνης Θεόφιλος Καμπερίδης, τον οποίο συναντήσαμε πριν από λίγο στον πεζόδρομο της Κατερίνης σε σχετική ερώτηση μας απάντησε τα εξής :

"Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ με τις προσεχής εκλογές στην αυτοδιοίκηση που θα γίνουν με το νέο νόμο του Καλλικράτη. Όμως θα βοηθήσω με κάθε δύναμη και με κάθε μέσον που έχω μόνο αυτούς που είναι άξιοι και έχουν όρεξη να βοηθήσουν την τοπική κοινωνία. Δεν αλλάζω τις πολιτικές μου θέσεις, ούτε τις απόψεις μου για την αυτοδιοίκηση. Θα πρέπει όμως κάποτε να έρθει η ώρα των άξιων, διαφορετικά θα έχουμε μία από τα ίδια. Θα ήθελα να διευκρινίσω επίσης ότι η κομματικοποίηση και η ανάδειξη στελεχών μέσα από κομματικούς μηχανισμούς έβλαψε την τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση. Φυσικά πιστεύω στον θεσμό των κομμάτων αλλά θα πρέπει και αυτά να αλλάξουν. Εδώ που φτάσαμε πρέπει όλα να αλλάξουν και βασικά να προωθηθούν οι ικανότεροι και οι αξιότεροι και όχι οι αρεστοί σε κάθε είδους εξουσίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου