24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ένας από τους όρους που έχει θέσει το νομισματικό ταμείο για να μας δώσουν τα λεφτά, είναι ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

Είδηση βόμβα !!!!!! διαβάστε ενδιαφέρει.


Από έγκυρη πηγή έμαθα την εξής αξιόλογη είδηση. Ένας από τους όρους που έχει θέσει το νομισματικό ταμείο για να μας δώσουν τα λεφτά, είναι ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ. Αν σε περίπτωση γίνει έστω και μια ΜΑΖΙΚΗ απεργία ( ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ) παύουν αυτομάτως την δανειοδότηση.
Το δεύτερο είναι πάλη από την ίδια πηγή, ότι η Ρωσία μας έδινε 50 δις ευρώ, και η κίνα άλλα 32 δισ ευρώ, με τον όρο να μην μπούμε στο Δ.Ν.Τ. και στεγνά το αρνήθηκε ο κύριος Παπανδρέου, χωρίς αιτιολογία. Κύκλοι των δυο χωρών ανέφεραν ότι είναι δεσμευμένος στον πρόεδρο της Αμερικής, να εντάξει την χώρα στο Δ.Ν.Τ. με αντάλλαγμα, του χαμηλού επιτοκίου, την εκμετάλλευση του πλούτου της χώρας, σε βάθος χρόνου.
Δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω την πηγή.
Αν θυμάστε καλά, και όσοι δεν το είχατε διαβάσει, ας το διαβάσουν, σε παλαιότερη ανάρτηση είχα γράψει ακριβώς ότι η Ελλάδα θα μπει στο Δ.Ν.Τ. και η Αμερική θα εκμεταλλευτεί τον φυσικό πλούτο μας, διότι αν το κάνουμε εμείς θα γίνουμε μεγάλη δύναμη μέσα στην Ευρώπη και δεν το θέλουν. Σήμερα λοιπόν μετά την πληροφορία αυτή επαληθεύομαι για πολλοστή φορά.
Διαδώστε την είδηση αυτή, διότι έχουμε ένα κλειδί στο χέρι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου