24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Λ.ΚΑΤΣΕΛΗ: 'ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ'


Μοναδικός στόχος της δράσης του υπουργείου Οικονομίας είναι η στήριξης της ποιοτικής και ανταγωνιστικής παραγωγής στην Ελλάδα και η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, επισήμανε η...
Λούκα Κατσέλη από την Κομοτηνή... Η υπουργός βρίσκεται στη Θράκη με αφορμή την επαναλειτουργία της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, η οποία είχε κλείσει πριν από περίπου ένα έτος. Το πρωί συνάντησε τη διοίκηση και τους εργαζόμενους, στους οποίους ανέπτυξε το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της επιχείρησης. Το σχέδιο προβλέπει κρατικές εγγυήσεις κατά 80% μέχρι του ποσού των 62 εκατ. ευρώ, τα οποία θα εκταμιευτούν σταδιακά ανάλογα με την πρόοδο και την επιτυχία των εργασιών. Θα γίνει αποπληρωμή μεγάλου μέρους των δεδουλευμένων, καθώς και η πλήρης εξόφληση των νόμιμων αποζημιώσεων για όσους από τους εργαζόμενους έχουν απολυθεί και δεν υπάρχει η δυνατότητα απασχόλησής τους.
Όπως ανακοινώθηκε , εκπονείται μελέτη βιωσιμότητας τριών νέων επενδυτικών προτάσεων που αφορούν:


  1. στη διαχείριση αποβλήτων στην περιοχή των Οινοφύτων,
  2. στη δημιουργία εμπορικών και τουριστικών υποδομών στη Νάουσα και
  3. στη συμμετοχή σε θεσμικού τύπου επενδύσεις που συνδέονται με την ανάταξη του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης.
Η Λούκα Κατσέλη, η οποία συνοδευόταν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γ. Πεταλωτή, επισκέφθηκε επίσης τις εταιρείες "Ζυθοποιία Θράκης", "Α.Β. Ρότα" και "Κλωστήρια Θράκης ΑΒΕΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου