24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Μαγειρέματα σε εξέλιξη για τις τοπικές εκλογές της ΝΔ... Ο μηχανισμός της νοθείας στη συμμετοχή έχει ενεργοποιηθεί.



Του Κώστα Ζωγράφου
Ο μηχανισμός της νοθείας στη συμμετοχή έχει ενεργοποιηθεί. Οι έμπιστοι άνθρωποι του Σαμαρά σε όλη την ΕΛλάδα προσπαθούν να πείσουν τους διαφόρους υποψηφίους να συμφωνήσουν στην "μαϊμουδένια" αύξηση των ψήφων κάθε υποψηφίου.
Έτσι στην Αιτωλοακαρνανία, ο κ.Τσιτσέλης (γνωστός παράγων του Σαμαρά στην περιοχή του Αγρινίου) πρότεινε στους δύο υποψηφίους του Αγρινίου να συμφωνήσουν να "ρίξουν" 300 ψηφοδέλτια ο καθένας. Στο Μεσολλόγι η ίδια πρόταση έγινε για 200 υποψηφίους. Το ίδιο γίνεται σε όλες τις τοπικές οργανώσεις. Η εντολή προς...
τις εφορευτικές επιτροπές είναι να ξεπεράσουν τα 5.000 άτομα στην Αιτωλοακαρνανία, δηλαδή να ξεπεράσουν το ποσοστό του 33%, όπου είναι ο στόχος για όλη την Ελλάδα.
Το ίδιο έγινε και στα Γιαννένα όπου η πρόταση προς τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους ήταν να αυξηθούν οι ψήφοι τους κατά 500 κομμάτια. Το καταπληκτικό είναι ότι όλα αυτά είναι σε γνώση των τοπικών δημοσιογράφων που καλύπτουν τις εκλογές.

Share on Facebook Αναρτήθηκε από το Press-gr.

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου