24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Η ισραηλινή αστυνομία αύξησε το επίπεδο συναγερμού στη χώρα




Η ισραηλινή αστυνομία αύξησε το επίπεδο συναγερμού στη χώρα για να αντιμετωπίσει «πιθανές ταραχές» ανάμεσα στους Άραβες ισραηλινούς, μετά την στρατιωτική επιχείρηση εναντίον των πλοίων που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, ανακοίνωσε αστυνομικός εκπρόσωπος.

Την επίθεση καταδίκασε η Τουρκία, κάνοντας λόγο .....για «απαράδεκτη ενέργεια», ενώ δεκάδες τούρκοι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στο προξενείο του Ισραήλ, στην Κωνσταντινούπολη. Οι διαδηλωτές, που ...

... πετούσαν πέτρες στο προξενείο, συγκρούστηκαν με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που φρουρούσαν το κτίριο.

Σύμφωνα με τούρκο διπλωμάτη, ο ισραηλινός πρεσβευτής στην Άγκυρα κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να δώσει εξηγήσεις, ενώ σε ανακοίνωσή του το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι το Ισραήλ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις.
Να σημειωθεί ότι μεταξύ των έξι σκαφών που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και αναχαιτίστηκαν από το Ισραήλ στα διεθνή ύδατα, ήταν και ένα τουρκικό.

Ο τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεκροί από τις επιθέσεις εναντίον των πλοίων ανέρχονται σε 16. Ο ανταποκριτής του αλ Τζαζίρα ο οποίος βρίσκεται σε ένα από τα πλοία που κατευθύνονταν στη Γάζα, πριν διακοπή η επικοινωνία, μετέδωσε ότι ο κυβερνήτης του δικού του πλοίου τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ υπάρχουν άλλοι δύο τραυματίες μεταξύ των επιβατών.
Το ισραηλινό ραδιόφωνο ανακοίνωσε ότι η στρατιωτική λογοκρισία απαγόρευσε τη μετάδοση κάθε πληροφορία για τους νεκρούς και τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της χώρας.

Η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς κάλεσε τους Άραβες και τους μουσουλμάνους σε "εξέγερση" μπροστά στις πρεσβείες του Ισραήλ. Από την πλευρά του ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα Ισμαήλ Χανίγιε κατήγγειλε με ανακοίνωσή του τη "βάρβαρη επίθεση" εναντίον του διεθνούς στολίσκου και κάλεσε τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών να προστατεύσει τους φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές που επέβαιναν στα πλοία.
skai

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου