24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Ο Μαντέλης, σαν την Γκερέκου, είναι προσωρινοί, αναλώσιμοι, αποδιοπομπαίοι τράγοι

Ο Μαντέλης, σαν την Γκερέκου, είναι προσωρινοί, αναλώσιμοι, αποδιοπομπαίοι τράγοι. Η δημόσια διαπόμπευση "πεθαμένων", "παροπλισμένων" (ή γυναικών που, πως να το κάνουμε έχουν και τολμηρές φωτογραφίες) είναι γκαιμπελική, φασιστική τακτική παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού. Και εγώ τον έδειξα τον Μαντέλη, αλλά να σας δείξω και άλλες δύο φωτογραφίες.


Η μία (από εδώ) είναι ο Γιωργάκης να χαριεντίζεται με τους Συνδικάλες του (αυτούς που τρώνε γιαούρτια τώρα) διαδηλώνοντας κατά των μέτρων που ήθελε να φέρει για το ασφαλιστικό η ΝΔ. Τι λες τώρα Γιωργάκη; Ξέρω, δεν φταις εσύ, σε αναγκάζουν... και σε πίστεψα.



Η δεύτερη (από εδώ) είναι ο τυπάκος που τρέχει την "οικολογική" ελληνική Greenpeace με ένα βουλευτή και μία βουλευτίνα του Πασόκ, και τον "Πρόεδρο" της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό, και όλοι κοιτάνε στα χείλη τον Έλληνα προϊστάμενο της Vestas στην Ελλάδα. Η Vestas έχει πράσινες θέσεις εργασίας στην Δανία και κατασκευάζει αιολικά, και ψάχνει για κορόϊδα να τα αγοράσουν. Για να πληρώνετε εσείς και εγώ 100% πάνω το ρεύμα (αν προλάβουν να κάνουν τις μακακίες τους, και δεν τους πάρει κανένα ποτάμι στα γρήγορα). Καπέλο, χωρίς λόγο και αιτία. Πράσινος φόρος, για να το εμπεδώσετε ότι είστε και ανασφάλιστοι (αυτό βασικά μας κρύβουν, και ότι πολλοί από εμάς δεν θα έχουμε δουλειά σε ένα χρόνο από τώρα)


Το γεύμα είναι σύμπτωση; Ή είναι μέρος της "χορηγίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου