Κατά Οθωμανολαγνίας, λόγος δεύτερος, αποθαρρυντικός.*

ΦΩΤΟ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Γράφει ο Γ. Σιδηρούντιος από το ellinikesaxies.blogspot.com

Η πρώτη μεγάλη πλάνη από την οποία η Οθωμανολαγνία πηγάζει, είναι η ίδια η βαθιά της πίστη στο ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο ρίπτοντας άνθη ευχαριστιών σε όσους την διώκουν κραδαίνοντας ξίφη. Το αποτέλεσμα αυτής της πλάνης είναι γνωστό: η εκρίζωση και ο μαρασμός της Χριστιανοσύνης εκεί που ριζώνει το Ισλάμ. Η ιστορική θεώρηση που μας λέει ότι η ορθή Χριστιανική πίστη επικράτησε δια της οδού της αγάπης, δεν είναι τίποτα άλλο παρα μία παρανόηση. Το ζήτημα όμως εδώ δεν είναι να εμβαθύνουμε στο θέμα της ιστορικής γέννεσης του Χριστιανισμού, πράγμα για το οποίο πολλά νέα στοιχεία έχουμε για μελλοντικές αναρτήσεις.

Επι γής, υπάρχουμε ως άνθρωποι με την σημερινή μας μορφή τουλάχιστον για διακόσιες χιλιάδες χρόνια. Με προηγούμενες μορφές μας υπήρξαμε επι γης για αρκετές ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Όμως, παρατηρήστε παρακαλώ, ό,τι πόλεις και πολιτισμό καταφέραμε να φτιάξουμε μόνο τις τελευταίες κάποιες δεκάδες αιώνων, και ότι μόνο κατα τον εικοστό αιώνα έχουμε ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού να ζει σε πόλεις, σε τόπους δηλαδή όπου δημιουργείτε ο πολιτισμός. Λόγω της μικρής του έκθεσης σε χρονικό διάστημα πολιτισμού, ο άνθρωπος εξακολουθεί να παραμένει σε ένα μεγάλο βαθμό ένα πρωτόγονο πλάσμα, στο οποίο ούτε καν η λογική δεν έχει εμπεδωθεί βαθιά. Μόνο ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων είναι διανοητικά εξελιγμένο και έχει πανανθρωπιστική συνείδηση, ενώ το συντριπτικά μεγάλο ποσοστό έχει φυλετική, ή εθνική, ή θρησκευτική, ή τοπική συνείδηση. Οι διαχωρισμοί των ανθρώπων σε ομάδες, εθνικές ή ιδεολογικές, ή και οπαδών ποδοσφαίρου ακόμα, προέρχονται από τις ίδιες βασικές ζωώδεις αρχές, με βάση τις οποίες και τα κοπάδια των λύκων, των λιονταριών, των πιθήκων, χωρίζονται σε ομάδες και οριοθετούν δική τους γη. Ο άνθρωπος λοιπόν παρέμεινε πολύ περισσότερο ζωώδης από όσο νομίζουμε, και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιδεολογίες εκείνες που εκμεταλλεύονται τα πρωτόγονα ένστικτα του ανθρώπου είναι αυτές που κάθε τόσο θριαμβεύουν. Δείτε. Η ανθρωπότητα κατα καιρούς είχε στα χέρια της εξαιρετικούς πολιτισμούς, τους οποίους με μεγάλη δυσκολία δημιούργησε, αλλά η ίδια κατέστρεψε, με τα δικά της χέρια. Η βασική θεώρηση λοιπόν ότι ο άνθρωπος είναι εξ ορισμού και κατα φύσιν καλός είναι λανθασμένη, αν λάβει κανείς υπόψη του το διαχρονικό κακό που έχει προξενήσει ο άνθρωπος στον συνάνθρωπο και την ίδια του την μητέρα γη. Ο άνθρωπος λοιπόν δεν είναι κατα φύση καλός, αλλά ούτε κατα φύση κακός. Ο άνθρωπος είναι καλός και κακός, και κατα βάση πρωτόγονος.
Η θεολογική θεώρηση του ότι ο αρχικός άνθρωπος του πρώτου παραδείσου ήταν καλός, είναι πλάνη πρωτογόνων στη σκέψη ανθρώπων που αρνήθηκαν την ταπεινότητα της φυσικής καταγωγής του ανθρώπου, αναβιβάζοντας έτσι την αξία των ίδιων τους των εαυτών, αρνούμενοι την πικρή πραγματικότητα. Αυτή λοιπόν η πλάνη είναι η πρώτη βάση πάνω στην οποία αναπτύσσετε η Οθωμανολαγνία. Ο Οθωμανολάγνος πιστεύει ότι δια της υποταγής του θα σαγηνεύσει τον δυνάστη του, θα τον εξημερώσει και θα τον αλλάξει, θα τον επαναφέρει στην ανώτερη ανθρώπινή του υπόσταση. Αυτή η πρακτική, αυτός ο τρόπος σκέψης, καταγωγή έχει ανατολίτικη, έτσι ακριβώς όπως ασιάτικη είναι και η σημερινή σκυλαδκουλτούρα που έχει επικρατήσει στην Ελλάδα. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η/ο νεοέλληνας σκυλάς χορεύει τσιφτετέλι μπροστά στο κοινό το οποίο θέλει να σαγηνεύσει, ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό και τις ίδιες κινήσεις κινούνται οι Οθωμανολάγνοι, εδώ και πολλούς αιώνες μπροστά στο Ισλάμ.
Ο εξανδραποδισμός μας, η σφαγή μας, η κατοχή των δικών μας τόπων, η μετατροπή των εκκλησιών και μνημείων μας σε στάβλους, ερμηνεύονται από τους Οθωμανολάγνους ως απόδοση θείας δικαιοσύνης, διότι ο Θεός ξέρει. Είναι πανταχού παρών και τα πάντα ποιών. Αυτός ακριβώς ο πλανεμένος ορισμός του Θεού είναι η δεύτερη βάση πάνω στη οποία αναπτύσσετε η Οθωμανολαγνία, αλλά και άλλες θρησκευτικές νόσοι, διότι ο Θεός ούτε παντογνώστης είναι, ούτε αλάθητος, παρά μόνο ένα ανθρώπινο διανοητικό κατασκεύασμα το οποίο κατοικεί μέσα στα μυαλά κάποιων ανθρώπων που ζουν τις τελευταίες λίγες εκατοντάδες αιώνων. Ο βιαστής σφαγέας κατακτητής στα μάτια του θεολογούμενου Οθωμανολάγνου δεν είναι τίποτα άλλο από έναν εκφραστή του θεϊκού θελήματος, ένα θείο όργανο, μέσω του οποίου ο Θεός προσπαθεί να συνετίσει και να νουθετήσει τους αμαρτωλούς Χριστιανούς. Και αυτή ακόμα η καταστροφή μετονομάζετε από τους Οθωμανολάγνους ως έκφραση της 'αγάπης του Θεού,' διότι, ως γνωστόν, σύμφωνα με τους Οθωμανολάγνους ο Θεός δεν είναι ποτέ τιμωρός, και όλα τα κάνει από αγάπη για το εκλεκτό και κορυφαίο προϊόν του, τον άνθρωπο. Η Οθωμανολαγνική θεολογία βλέπει τον Οθωμανό σταλμένο από το Θεό για την ψυχική μας σωτηρία, και όχι ως πνευματικό ή φυσικό αντίπαλο. Η Οθωμανολαγνική θεολογία διδάσκει ότι ο ίδιος ο Θεός είναι αγάπη, οπότε από την αγάπη του είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα, με κατακτητές τους Οθωμανούς και το Πατριαρχείο υπόδουλο. Αγαπά ο Οθωμανολάγνος λοιπόν την κατάσταση ως έχει, αγαπά και δέχεται τα δεδομένα και την κυριαρχία του Οθωμανού. Αγαπά ο Οθωμανολάγνος τον Οθωμανό, και όλος απορία αναρωτάτε: γιατί να αντισταθούμε στο θέλημα του Θεού, που με την αγάπη του μας έφτασε εδώ και μας έφερε τους Τούρκους; Οι Τούρκοι είναι οι πλησίον μας, και αυτούς ο Θεός μας λέει να αγαπάμε, ότι και να μας κάνουν, ότι και να πάρουν. Και αν τύχει μερικές φορές και μας σφάζουν, καλό μας κάνουν, διότι στον παράδεισο θα πάμε.
Οθωμανολάγνοι υποκριτές, λοβοτομημένοι θεολογιστές, ανατολίτες καθηγητές κρυπτοευνούχοι, λάτρεις του παραλόγου και της μεταφυσικής, αυτά που εσείς καλά θεωρείτε και φυσικά και εκ Θεού, δεν είναι τίποτα άλλο από μία ανώμαλη πλάνη, μία τις βλακωδέστερες που είδε ποτέ η ανθρωπότητα. Ποτέ δεν εξετάσατε αν αυτά που λέτε και πιστεύετε είναι παρα φύσιν. Πρόσφατα παρουσιάζετε ως μεγάλη σας επιτυχία το ότι καταφέρατε τον επανεκτουρκισμό σας. Τι υπέρ φύσιν άθλος ! Μήπως το επόμενο βήμα θα είναι να σας ακολουθήσουν τα παιδιά των πασάδων, των μπέϊδων, των κοτσαμπάσηδων και των δοσίλογων που έχουν στα χέρια τους μεγάλο μέρος της οικονομικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας; Ή μήπως αυτό δεν χρειάζεται να το ρωτάμε, επειδή αυτοί πάντα είναι μαζί σας; Οθωμανολάγνοι ανθενωτικοί, για σας όλος ο μη Οθωμανικός κόσμος είναι εχθροί, και πρώτα από όλους, οι δυτικοί Χριστιανοί. Και τους άλλους Ορθοδόξους, τους Σλάβους, πάντα αποπαίδια είχατε και τον θρόνο μαζί τους δεν μοιραστήκατε.
Με την δική σας ιδεολογία, όχι μόνο το Πατριαρχείο έμεινε χωρίς ποίμνιο, αλλά το γένος όλο έπαψε να γεννά. Ευνούχοι είσαστε που ευνουχίζουν. Ο παθητισμός, η αναξιοκρατία, βασική αφετηρία έχουν τα λάθος θρησκευτικά μας δόγματα. Από πολιτιστικής και ηθικής πλευράς, στον Ελληνισμό κυβερνά η αίρεση της Οθωμανολαγνίας. Εαν έτσι συνεχίσουμε λίγα χρόνια ακόμα, εύκολα θα γίνει ο Νεοέλληνας Τουρκομουσουλμάνος. Στη μουσική, στο χορό, στο μπακσίσι, το ρουσφέτι και το χαράτσι, η Ελλάδα του σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο στο μεγαλύτερο ποσοστό της από μία χώρα Τουρκομπαρόκ, όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει ο έντιμος πολιτικός κ. Μ. Χαραλαμπίδης.
Το Πανελλήνιο του μέλλοντος όμως δεν ανήκει στα χέρια του Οθωμανολαγνικού πρασινομπλέ συστήματος. Κύριοι Οθωμανολάγνοι, το αντιλαμβάνεστε; Από φέτος άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, και η κρίση που το γένος περνάει είναι κρίση για την οποία εσείς φέρετε τη μέγιστη ευθύνη. Βάρβαρους λοιπόν μας κάνατε, δια των βαρβάρων δοξασιών σας. Αρκετό κακό, αρκετό ραγιαδισμό διδάξατε, αρκετά μάθατε τον κόσμο να ανέχεται την ανομία και την τυραννία, αρκετά διαφθείρατε, αρκετά πήρατε. Το γένος κύριοι επιτέλους, σταδιακά απαλλάσσετε και από εσάς. Δεν είστε εσείς καμία κεφαλή πλέον. Η πηγή της δικής μας αναγεννήσεως είναι το Ελληνικό λογικό. Η δε ειδοποιός διαφορά μεταξύ Ελλήνων και βαρβάρων δεν είναι καθόλου πλέον μόνο η γλώσσα και η ράτσα, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η διαφορά σήμερα βρίσκεται στο ότι Έλληνες είναι στον πλανήτη όσοι την λογική και τον πολιτισμό μελετούν και πιστά υπηρετούν, ενώ οι Βάρβαροι ζουν μέσα στη μεταφυσική δεισιδαιμονία, υπηρετώντας μόνο τα πρωτόγονα ένστικτά τους. Ο Έλληνας είναι ο νέος υπερεθνικός τύπος ανθρώπου, ο λογικός και πολιτιστικός, που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη σε μία εποχή μέσα στις τελευταίες δεκάδες αιώνων.

Το ζητούμενο δεν είναι η διαπόμπευση των Οθωμανολάγνων, αυτό το κάνουν μόνοι τους στους εαυτούς τους. Το ζητούμενο δεν είναι η καταστροφή της Ορθοδοξίας αλλά της Κακοδοξίας, της ιδεολογίας εκείνης η οποία είναι υπεύθυνη για τις ήττες μας. Η Οθωμανολαγνία οδηγεί στον εκτουρκισμό κύριοι, στην Ισλαμοποίηση, γιατί να αρνηθούμε αυτό που και τα νήπια κατανοούν και αναγνωρίζουν; Το Πατριαρχείο της Κων/πολεως πρέπει να υπάρχει και να θριαμβεύσει. Κάτι τέτοιο όμως μόνο με μια Αμερικανορωσική συμμαχία μπορεί να επιτευχθεί, και με την συμμετοχή όλων των Χριστιανών. Αυτό που σήμερα υπάρχει ως Πατριαρχείο, πολύ περισσότερο καλό στην Τουρκία κάνει, παρα στην Ορθοδοξία, και καλώ άλλους να εξηγήσουν τους λόγους. Το ότι η Τουρκία δεν άλλαξε τον κανονισμό να δέχεται και μη Τούρκο υπήκοο για Πατριάρχη, και το ότι γίνονται οι Έλληνες Τούρκοι υπήκοοι για να σώσουν το Πατριαρχείο, είναι εξευτελισμός και μεγάλη απόδειξη ότι το Πατριαρχείο είτε ουδεμία δύναμη έχει και ακολούθησε σκυφτό την Τουρκική πρόταση , ή αυτό έκανε στην Τουρκία την λάθος πρόταση. Ο Πατριάρχης, σεβαστός, δράμα η ζωή του, και δηλητήρια τον κερνούμε, είναι αλήθεια. Όταν όμως το Πατριαρχείο, υποταγμένο, επι σειρά αιώνων ευνουχίζει το ποίμνιο, έρχεται και η στιγμή της στείρωσης και της ατεκνίας, και μένει και το ίδιο δίχως ποίμνιο. Ουδεμία αναγέννηση και ανάσταση του γένους δεν πρόκειται να προέλθει μέσα από την Εκκλησία. Η επιστροφή αρκετών νέων στις εκκλησίες τις τελευταίες δεκαετίες, είναι συνυφασμένη με την εποχή της παρακμής και της πρασινομπλέ κατάντιας. Το ζητούμενο δεν είναι η κατάργηση της Εκκλησίας και των δομών της, το ζητούμενο είναι ισχυρότερες δομές από τις υπάρχουσες να δημιουργήσει το Πανελλήνιο. Οι ίδιες οι δομές και η οργάνωση της Εκκλησίας πρέπει να χρησιμοποιηθούν και να μεταλλαχθούν με τρόπο ειρηνικό, σε κάτι καινούργιο, καλύτερο και ισχυρότερο, Ελληνοκεντρικότερο. Ελληνικοί Χριστιανικοί Ναοί και εγκαταστάσεις θα πρέπει να παραχωρούνται και στους Πολυθεϊστές και όσους άλλους επιθυμούν να εργασθούν για τον Πανελληνισμό και την Αξιοκρατία, για μια νέα φιλοσοφία η οποία όχι μόνο θα βγάλει τον Ελληνισμό από την πνευματική του κρίση, αλλά θα τον φέρει και πάλι πρωτοπόρο στην ανθρωπότητα. Ο Αλέκος Παναγούλης, ο μεγάλος ιδεολόγος της δημοκρατίας, η μετενσάρκωση του δίκαιου Σωκράτη, έχει αναστηθεί και βρίσκεται μέσα στο πνεύμα της Ελληνικής νεολαίας. Οι μεγάλοι άγνωστοι ήρωες του ΕΑΜ, του μεγαλύτερου λαϊκού αντιστασιακού κινήματος που γνώρισε η ανθρωπότητα ενάντια στο φασισμό και τη διαφθορά, σηκώνονται από τους τάφους τους για να μιλήσουν μαζί μας και να μας οδηγήσουν. Όπως το έχουμε ξαναπεί, από φέτος άρχισε να πεθαίνει ο Νεοελλαδισμός, και μία νέα ελπιδοφόρα εποχή γεννιέται, η εποχή του Πανελληνισμού και της Αξιοκρατίας ( Axiocracy Movement ) που σύντομα θα δώσει ένα νέο, δικαιότερο πολιτικό σύστημα στην ανθρωπότητα από αυτά που ήδη υπάρχουν. Η Οθωμανολαγνία λοιπόν σύντομα και αυτή θα αποτελέσει θλιβερό παρελθόν, και θα μείνει στην ιστορία ως το ύστατο σημείο της ιδεολογικής παρακμής μας.

*Οθωμανολαγνία με ι, όχι μόνο επειδή πρόκειται περί θρησκευτικής νόσου, αλλά και επειδή με το ει παραπέμπει σε αφροδίσια ζητήματα τα οποία εδώ δεν εξετάζουμε. Τον πρώτο
λόγο κατά της Οθωμανολαγνίας μπορείτε να βρείτε εδώ :