24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ρίχνει το γάντι η βάση του ΠΑΣΟΚ και ζητά συνέδριο.


Ρίχνει το γάντι η βάση του ΠΑΣΟΚ και ζητά  συνέδριο.

Ανοιχτή πρόκληση προς τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ και Πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, απηύθυνε από το βήμα της Πανελλαδικής Σύσκεψης στελεχών της Αριστερής Πρωτοβουλίας, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ, Γ. Παναγιωτακόπουλος, για την διοργάνωση Συνεδρίου στο οποίο να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, για όλα τα ζητήματα (πολιτικά και οργανωτικά) που προέκυψαν μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος το δικαιολόγησε εκτιμώντας πως: «Η θέση του ΠαΣοΚ δεν είναι καθόλου διασφαλισμένη και το μέλλον του ως πολιτικού φορέα του σοσιαλδημοκρατικού χώρου αμφισβητείται, στο μέτρο που η κρίση υπερβαίνει τον εκλογικό κύκλο της χώρας και διαμορφώνει μόνιμες αποστάσεις του πολιτικού φορέα ΠαΣοΚ από τις κοινωνικές δυνάμεις που εκφράζει.»

Συγχρόνως έκανε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι :«Γίναμε όλοι μας, μάρτυρες αναποτελεσματικών και νεοφιλελεύθερων μέτρων της Κυβέρνησης που είτε αγνοούσε είτε (πολύ περισσότερο) επεδίωκε την αναποτελεσματική αντικατάσταση της πορείας προς «τον άλλο δρόμο» με την εκβιαστική εγκατάσταση της Θεωρίας «του μονόδρομου» μέσω του ΔΝΤ.
Η στάση της Κυβέρνησης ΠαΣοΚ και οι επιλογές της ,οι αντιφατικές και αλληλοσυγκρουόμενες προτάσεις της για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης είναι αλήθεια ότι επιβάρυναν τη δημοσιονομική κρίση και εν πολλοίς μετέτρεψαν την κρίση του δημόσιου χρέους σε κρίση αναξιοπιστίας της Χώρας» .

Δηλαδή τι είπε ο κ. Παναγιωτακόπουλος; Ότι ακριβώς λέει ο κ. Σαμαράς και η αντιπολίτευση (εξαιρουμένων των γνωστών εξαπτέρυγων του ΠαΣοΚ, ΛΑΟΣ & Ντόρας Μπακογιάννη).

Να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν Βουλευτές του ΠαΣοΚ, πρώην Βουλευτές, πάνω από 60 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ, στελέχη Περιφερειακών και Νομαρχιακών Επιτροπών, μέλη του Συνδικαλιστικού Κινήματος ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και εκατοντάδες στελέχη του ΠαΣοΚ από ολόκληρη την Ελλάδα. Από τον Έβρο μέχρι τη Καλαμάτα, από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο και από τη Κρήτη μέχρι τη Φλώρινα. Δηλαδή ….η βάση του ΠΑΣΟΚ!

Υπενθυμίζω ότι η διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου για να εγκριθούν τα σκληρά οικονομικά μέτρα από ένα ευρύ πλην όμως ελεγχόμενο κομματικό ακροατήριο , ήταν μια ιδέα που συζητούσε τον Δεκέμβριο η Ιπποκράτους.

Τώρα όμως με ένα ΠαΣοΚ που βράζει κυριολεκτικά , διασπασμένο σε πολλά κομμάτια και τη κομματική βάση να έχει «σηκώσει υψηλό πυρετό» με τα ακραία νεοφιλελεύθερα και αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα, αυτή η ιδέα έχει εγκαταλειφθεί.
Η κυβέρνηση λοιπόν δεν θα σηκώσει το γάντι που της πετάει η βάση του ΠΑΣΟΚ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου