24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...."Τα πήρε όλα κι εφυγε"..

Click here to find  out more!

Ενισχυμένος ο Άρης στην ΠΕ της ΝΔspiliotopoulos aris.jpg

"Τα πήρε όλα κι εφυγε" λένε για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο έμπειρα στελέχη της ΝΔ που ξέρουν διαχρονικά την ανθρωπογεωγραφία του κόμματος.

Πριν λίγες ώρες βγήκαν τα αποτελέσματα από τις χθεσινές εκλογές της Νέας Πολιτικής Επιτροπής (πρώην Κεντρικής Επιτροπής) της ΝΔ, τα οποία έβγαλαν νικητή τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην Υπουργός, που στήριξε τη Ντ. Μπακογιάννη, στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου βγήκε σαφώς ενισχυμένος από το συνέδριο της ΝΔ, αφού αύξησε 100% τον αριθμό των ανθρώπων- ταλιμπάν του, που εξελέγησαν στην Νέα Πολιτική Επιτροπή, αφού όποιος είχε τη στήριξή του σε εσωκομματικό επίπεδο κατάφερε να εκλεγεί.

Πληροφορίες λένε ότι αυτή την ώρα στο πολιτικό του γραφείο τα συγχαρητήρια δίνουν και παίρνουν και επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα. Μεταξύ όσων "Αρ-η-ανών' εκλέχτηκαν συμπεριλαμβάνονται οι κ.κ. Μάμαλης, Παπαναστασίου, Καραγιάννης, Σαμαρτζίδης, Ρηνάκη κ.α. οι οποίοι θα αποτελέσουν το σκληρό πυρήνας της νέας διευρυμένης ομάδας κρούσης του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο σώμα της ΝΔ.

Παρότι άνθρωποι που συνομίλησαν μαζί του λένε ότι ο ίδιος κρατάει ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους για την επιτυχία αυτή, είναι βέβαιο ότι ο Άρης εισέρχεται με άλλον΄αέρα στο εσωκομματικό παιχνίδι, σε σχέση με το προηγούμενο συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο είχε εκλέξει λιγότερους δικούς του ανθρώπους. Η ομάδα Άρη- όπως λένε- μαζί με τα καθαρόαιμα Καραμανλικά στελέχη, της απόλυτης επιρροής του Κ. Καραμανλή, που εξελέγησαν, συνιστούν τώρα μία ιδιαίτερα μετρήσιμη ομάδα στη μετά το συνέδριο εποχή για τη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου