24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ανάκληση αυτοκινήτων MITSUBISHI Outlander



Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΙΑΣΩΝ A.Ε.Β.E., Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας της Mitsubishi Motors Corporation στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων MITSUBISHI MOTORS μοντέλο Outlander με κινητήρα 2.0 DiD diesel.
Η ανάκληση αφορά 179 οχήματα, παραγωγής μεταξύ... Ιανουαρίου και Μαρτίου 2008, στα οποία η καλωδίωση της μονάδας ελέγχου του κινητήρα έχει τοποθετηθεί με λάθος τρόπο και υπάρχει περίπτωση να έρχεται σε επαφή με το αντικλεπτικό στήριγμα. Αν υπάρχει επαφή, η καλωδίωση μπορεί να φθαρεί και να προκληθεί βραχυκύκλωμα. Έχει αναφερθεί ότι σε κάποιες περιπτώσεις το καλώδιο από την μίζα βραχυκύκλωσε, με συνέπεια η μίζα να λειτουργεί συνεχώς και με τον κινητήρα σε λειτουργία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην υπερθέρμανση της μίζας.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων MITSUBISHI MOTORS σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει προσθήκη ενός ενισχυμένου αυλακωτού προστατευτικού σωλήνα στην κρίσιμη περιοχή της καλωδίωσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε. στο τηλέφωνο 210 3483784 (κα Λιναρδάτου). .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου