24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Oι θέσεις της "Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ" για την κατάσταση στη χώρα, την κυβέρνηση και το Κίνημα

Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΙΙ. ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ
ΙΙΙ. ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
IV. ΠΑΣΟΚ
V. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΧΕΔΙΟΥ
VI. Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
VII. Η ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
VIII. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ
IX. Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
X. ΑΣΑΦΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
XI. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ
XII. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΑΞΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
XIII. ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Το 'βαλε η ζωή σημάδι, να συναντιόμαστε σε μεγάλα σταυροδρόμια, σε πορείες, σε πλατείες, σε αγώνες κι όταν συναντιόμαστε να κάνουμε κάθε χώρο κοινοβούλιο, συνέδριο, γιορτή για το σοσιαλισμό και τη δημοκρατία.
Το' βαλε η ζωή σημάδι, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να πληθαίνουμε, να δυναμώνει η φωνή μας, να ακουγόμαστε, να μην συμβιβαζόμαστε και να μην κλείνουμε τα μάτια μπροστά στην αδικία.
Το' βαλε το ΠΑ.ΣΟ.Κ σημάδι στη ζωή μας, να πορευόμαστε το δρόμο της 3ης του Σεπτέμβρη, το δρόμο της λαϊκής κυριαρχίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εθνικής ανεξαρτησίας και της απαίτησης για μια καλύτερη κοινωνία.
Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Σας...
ΣΗΜ: Η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε από channel114news

καλωσορίζω σε μια συγκέντρωση με τεράστια σημασία. Σε μια κουβέντα συντροφική και αληθινή που θα έπρεπε κανονικά να γίνει σε Συνέδριο του Κινήματος, που θα έπρεπε κανονικά να γίνεται στις Τοπικές, Νομαρχιακές και Περιφερειακές Οργανώσεις, στο Εθνικό Συμβούλιο και σ' όλα τα καταστατικά επίπεδα της οργάνωσής μας, αν αυτή λειτουργούσε. Αν αυτή ακουγόταν. Αν κανείς την υπολόγιζε. Αν αυτή εμπνεόταν απ' τα έργα και τα λόγια των υπεύθυνων της κυβέρνησης που εμείς εκλέξαμε κι εμείς εγκαταστήσαμε οδηγό της χώρας στις 4 Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου