24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τζούλια Αλεξανδράτου-Ζαγορίτης: sexy φωτογραφίες μαζι στο Πολεμικό Μουσείο


Σάλο προκαλούν οι προκλητικές sexy φωτογραφίες Τζούλιας Αλεξανδράτου-Μάκη Ζαγορίτη, γιου του πολιτικού της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, στο Πολεμικό Μουσείο, που δημοσιεύει η VETO.

O γιος του πρώην βουλευτή και στελέχους της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, Γεράσιμος Ζαγορίτης, υπηρετεί τη θητεία του ως ναύτης στο… Πολεμικό Μουσείο και φαίνεται οτι εξαργύρωσε και με το παραπάνω την αναγνωρισιμότητα του μπαμπά του. Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να ερωτοτροπεί με την εθνική μας πορνοστάρ, Τζούλια Αλεξανδράτου, στο υπόγειο πάρκινγκ του ιστορικού Πολεμικού Μουσείου.

Ο Μάκης Ζαγορίτης περιέφερε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 19 Ιουνίου την Τζούλια Αλεξανδράτου σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και μετά μέσα στο Πολεμικό Μουσείο όπου υπηρετεί, σύμφωνα με την εφημερίδα VETO. Ο φρουρός που είχε σκοπιά ........


στην είσοδο του Πολεμικού Μουσείου μπορεί να μην πίστευε στα μάτια του, αλλά επέτρεψε την είσοδο στην Τζούλια Αλεξανδράτου και το συνοδό της. Εκεί ο Ζαγορίτης την ξενάγησε στους χώρους του Μουσείου και την παρουσίασε στους άλλους φαντάρους που υπηρετούν εκεί.

Ο Ζαγορίτης πήγε μάλιστα την Τζούλια Αλεξανδράτου στο θάλαμο όπου κοιμούνταν οι άλλοι ναύτες, κάποιοι από τους οποίους ζήτησαν και.. αυτόγραφα. Δεν έλειψαν όμως και οι φαντάροι που διαμαρτυρήθηκαν στον Μένιο Φουρθιώτη, που συνόδευε το ζεύγος, ο οποίος τους είπε πως «αν δεν γουστάρουν να γυρίσουν πίσω στα κρεβάτια τους»! Το πάρτι τελείωσε στο υπόγειο πάρκινγκ του Πολεμικού Μουσείου όπου Ζαγορίτης-Αλεξανδράτου άρχισαν τα φιλιά και τις προκλητικές πόζες. Φυσικά μια κάμερα ήταν εκεί για να αποθανατίσει τη στιγμή σε φωτογραφίες και να ξεκινήσει τον ντόρο. Ποιον βολεύει αυτός ο ντόρος; Μάλλον την Τζούλια Αλεξανδράτου που αρχίζει έτσι την διαφήμιση της online cyber sex επιχείρησης της. Το ΓΕΕΘΑ διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών για τον εντοπισμό ευθυνών και τον καταλογισμό τους σε τυχόν υπευθύνους για τα όσα «φέρεται να έλαβαν χώρα στο Πολεμικό Μουσείο».
Είναι πάντως ντροπή μετά από όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τον Ελληνικό στρατό, τις παράνομες μετατάξεις, τις ευνοϊκές μεταχειρίσεις και διακοπές των επωνύμων να βλέπουμε τα ίδια φαινόμενα με πρωταγωνιστή τον Πάρη Κασιδόκωστα-Λάτση που ζει σαν σε ξενοδοχείο και τον γιο του Ζαγορίτη να βάζει μέσα στην μονάδα που υπηρετεί την Τζούλια Αλεξανδράτου. Ξεφτίλα για όσα παιδιά υπηρετούν την θητεία τους στα σύνορα σαν κοινοί… θνητοί.
http://www.fimes.gr/2010/06/alexandratou-zagoritis-polemiko-mouseio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου