24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Κύριε Σαμαρά ίσως κερδίσατε τους λίγους αλλά χάσατε τους πολλούς


Σχόλιο αναγνώστη σχετικά με το δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την επίταξη οχημάτων ΔΧ και επιστράτευση οδηγών ή ιδιοκτητών

Δε ξέρω ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο.

Δε ξέρω πότε δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα. Εκείνο που ξέρω είναι ότι αν συνεχιζόταν η ίδια κατάσταση έστω και για λίγες ημέρες η κατάσταση θα ήταν εκτός ελέγχου. Θα παρέλυε η οικονομία.
Δε ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για τη διακοπή του διαλόγου.

Εκείνο που ξέρω είναι ότι δε μπορεί συνέχεια η πλειοψηφία των πολιτών να πληρώνει τα λάθη και τις παραλείψεις των ολίγων

Σας ενημέρωσαν κύριε Σαμαρά ότι :
1. Νησιά έμειναν χωρίς νερό και βασικά είδη διατροφής.
2. Οι ακυρώσεις κρατήσεων παραθεριστών σε.....

..ορισμένες περιοχές είναι χιλιάδες
3. Τα σκουπίδια σε ορισμένους Δήμους άρχισαν να σχηματίζουν βουναλάκια
4. Οι γεωργοί έβλεπαν την καταστροφή των προϊόντων τους
5. Η Δημόσια υγεία άρχισε να κινδυνεύει ( πρόβλημα σε ξενοδοχεία και νοσοκομεία).
6. Οι τουρίστες εγκατέλειπαν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στους δρόμους.
7. Ο αγορά-καταστήματα άρχισε να νεκρώνεται.

Πρέπει να υποστηρίξετε τα συμφέροντα των πολλών και όχι των ολίγων
Το δελτίο τύπου σας θα έπρεπε να συνοδευόταν από τις δικές σας προτάσεις.
Στην περίπτωση αδιεξόδου στο διάλογο, εσείς τι θα κάνατε ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κυβέρνηση όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Δεν έκανε ειλικρινή διάλογο και άφησε τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα. Με δυσμενέστατες συνέπειες για όλη τη χώρα. Και τώρα σπεύδει με ακραία μέσα να λύσει μια ακραία κατάσταση που η ίδια δημιούργησε.
Εδώ και τρεις μήνες η Νέα Δημοκρατία είχε επισημάνει ότι η μεταρρυθμιστική προσπάθεια που αφορά στην απελευθέρωση της αγοράς των οδικών μεταφορών θα έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα σοβαρής μελέτης και επεξεργασίας και να έχει έντονα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά.
Επανήλθαμε τονίζοντας ότι στην περαιτέρω προώθηση μιας τέτοιας πρωτοβουλίας απαιτείται ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος με τους φορείς του κλάδου, καθώς και αποτελεσματική συνεννόηση με τις αρμόδιες Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Αρχές.
Δυστυχώς, η κυβέρνηση κώφευσε. Αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Με το χρόνο και τον τρόπο που κινήθηκε όξυνε, αντί να επιλύσει τα προβλήματα.

Στην προσπάθειά της να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό, προκειμένου να αποσείσει τις δικές της ευθύνες για την αδυναμία της να επιλύσει το ζήτημα, κατάφερε να μετατρέψει ένα σημαντικό μεταρρυθμιστικό εγχείρημα σε κρίση. Κρίση της οποίας τις δυσμενείς επιπτώσεις επωμίζεται ο Ελληνικός λαός.

Η σημερινή εξέλιξη έρχεται σαν απάντηση από την κυβέρνηση σε ένα αδιέξοδο το οποίο η ίδια δημιούργησε. Και, βέβαια, κρίνεται γι΄ αυτό αναλόγως από τους Έλληνες πολίτες».

Πηγή : Γιώργος, Αναγνώστης blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου