24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας


Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «το Έθνος της Κυριακής».
"Ο πρωθυπουργός ζητάει πλέον ανοιχτά ψήφο στήριξης σε μια... πολιτική φτώχειας, ανεργίας, κοινωνικού αποκλεισμού αλλά και της αύξησης του χρέους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε ότι: «προσπαθεί να εκβιάσει, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι μια κοινωνία που δοκιμάζεται τόσο σκληρά δεν εκβιάζεται εύκολα».

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε.... ως «ανέκδοτο» το δίλημμα του πρωθυπουργού «Σγουρός η χρεοκοπία, Τατούλης ή πτώχευση» και τόνισε ότι «στο δίλημμα "σωτηρία ή χρεοκοπία", ζητήσαμε και ζητάμε από τους πολίτες να απαντήσουν ότι η μόνη σωτηρία είναι η απεμπλοκή της χώρας, από το μνημόνιο της χρεοκοπίας».

Ερωτηθείς για το αν θα δημιουργηθεί μια νέα μορφή συγκυβέρνησης, τονίζει ότι «το πολιτικό κατεστημένο που επιθυμεί τη μονιμότητα του μνημονίου, συσπειρώνεται με ταχείς ρυθμούς μπροστά στο ενδεχόμενο να αποδοκιμαστούν ηχηρά αυτές οι πολιτικές» και επικρίνει τη στάση του κ. Καρατζαφέρη καθώς και μερίδας των ΜΜΕ, «που εξαπολύουν μια άνευ προηγουμένου επίθεση στην Αριστερά και τους εργαζομένους».

Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «το μνημόνιο δεν λύνει το πρόβλημα του χρέους» και επεσήμανε ότι «αναδιαπραγμάτευση του χρέους θα γίνει.Το θέμα είναι εάν θα γίνει με ακόμα δυσμενέστερους όρους ή επιθετικά, ως κομμάτι ενός σχεδίου στήριξης της κοινωνίας με διεθνείς συμμαχίες».

Μιλώντας για το προσωπικό του στοίχημα στην αναμέτρηση των εκλογών, ξεκαθάρισε ότι «το προσωπικό και συλλογικό μας στοίχημα, είναι ένα αποτέλεσμα που θα μπλοκάρει τα μέτρα που ετοιμάζονται για τις 15 Νοέμβρη».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/10, 4:14 μ.μ.

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/10, 4:15 μ.μ.

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή