24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Θέλουμε έργα Υποδομών και όχι έργα βιτρίνας

Περιοδεία του Αντώνη Μάντζιου στον Άγιο Δημήτριο και τα Φωτεινά





Περιοδεία στον Άγιο Δημήτριο και τα Φωτεινά έκανε σήμερα εορτή του Αγίου Δημητρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης με την Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και τον υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο Ντρούφλια Κων/νο.
Σε ομιλία του σε καφενείο του Αγίου Δημητρίου κάλεσε τους δημότες να μην υποκύψουν στα διλλήματα που έθεσε ο κ. Παπανδρέου στη χθεσινή του διακαναλική συνέντευξη, να ψηφίσουν με γνώμονα την προστασία του λαϊκού εισοδήματος και να υποστηρίξουν τον συνδυασμό της Πρωτοβουλίας Πολιτών.
Υπενθύμισε με ευθύνη τόσο της κυβέρνησης όσο και της Δημοτικής Αρχής δεν κλήθηκαν οι δημότες να διατυπώσουν τις απόψεις τους για τη συνένωση του Αγίου Δημητρίου με την Κατερίνη και γενικότερα για τον Καλλικράτη.
Υπενθύμισε ακόμα και την έκφραση του δημάρχου κ. Χιονίδη ότι «πέντε τσοπαναραίοι θα μας κάνουν κουμάντο;» αναφερόμενους στους κατοίκους της ορεινής Πιερίας που ζητούσαν να γίνει ορεινός Δήμος, προσβλέποντας με στενά κομματικά κριτήρια ότι με τη συνένωση θα αυξανόταν οι ψηφοφόροι του κόμματος που το στηρίζει, αδιαφορώντας για τις απόψεις των κατοίκων αλλά και υποτιμώντας τους κατοίκους της ορεινής Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου