24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Που είναι ρε παιδιά αυτή την δύσκολη εποχή για το ΠΑΣΟΚ ο Ραγγούσης και ο Πάγκαλος;
Που είναι ο Χρυσοχοίδης και ο Ρέππας;
Που χάθηκαν ρε παιδιά η Αννούλα η Διαμαντοπούλου και ο Λοβέρδος;
Όλοι αυτοί τέλος πάντων που εννοείται ότι είναι οι πρωτοκλασάτοι της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και έχουν λουφάξει τον τελευταίο καιρό.
Η απάντηση είναι μια....
και μοναδική:
Γιατί τα πράγματα εμφανίζονται μαύρα και άραχνα για την κυβέρνηση στις εκλογές του Νοέμβρη.
Γιατί απ΄ότι φαίνεται η Τρόικα και το κακό μας συναπάντημα θα μας ζητήσει κι άλλα μέτρα καθώς η απόκλιση για το δημόσιο έλλειμμα θα ξεπεράσει το 15%.
Και ενώ τα διάφορα « κοκοράκια» δεν αφήνουν παράθυρο για παράθυρο στην TV μέχρι σήμερα μεταμορφώθηκαν σε πάπιες ή σε ποντίκια;( που συνήθως την κοπανάνε από το καράβι όταν μπάζει νερά)
Και έχουν αφήσει μόνο του και έρημο τον Γιώργο να τα βγάλει πέρα και να εκτεθεί παίρνοντας το ρίσκο στο δίλλημα «ή ψηφίζετε τους δικούς μου υποψηφίους ή πάμε για εκλογές γιατί η αρνητική ψήφος στον Σγουρό π.χ. ή στον Μίχα του Πειραιά θα σημαίνει ότι δεν θέλετε εμένα Πρωθυπουργό.
Κορώνα – γράμματα για τον Γιώργο που τον έχουν αφήσει εντελώς μόνο του να βγάλει τα καστανά από τη φωτιά και να κουβαλήσει μόνος του το σταυρό των ερχομένων εκλογών.
Γιατί όμως όλοι οι «Πρωτοκλασάτοι» τον αφήνουν μόνο και τόσο έκθετο;
Γιατί λουφάζουν στα δύσκολα ;
Γιατί δε προστατεύουν ένα πρωθυπουργό που παλεύει αυτή τη στιγμή σε 10 μέτωπα;
Ίσως γιατί οι μεγάλοι πολιτικοί γεννιούνται κάθε 50 χρόνια, όπως είχε πει κάποτε ο Ελευθέριος Βενιζέλος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου