24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.....










 











































































































 Σαββας    Χιονιδης  ......                        "Τρία χρόνια δεν αυξήθηκαν τα δημοτικά τέλη και φέτος η τιμή του νερού μειώθηκε. Εφαρμόζουμε αυτή την πολιτική στην πράξη. Έχουμε κάνει τη ζωνοποίηση της Κατερίνης. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν συμμετέχουν στα έσοδα της αυτοδιοίκησης. Όλα τα έργα της ΔΕΥΑΚ γίνονται με αυτεπιστασία"

Νίκος Μηλιώτης......

"Τα δημοτικά τέλη δεν πρέπει να αυξηθούν, πρέπει σε κάποιες περιπτώσεις και να μειωθούν. Τα έργα που γίνονται με αυτεπιστασία είναι πολύ ακριβά, είναι σπάταλα και κακότεχνα, γιατί δεν γνωρίζουν οι εργάτες".

Χρήστος Καραφουλίδης: 

"Αυτή την κρίσιμη ώρα το τελευταίο που πρέπει να σκεφτούμε είναι η αύξηση των δημοτικών τελών. Μήπως όμως δεν έρχονται τα έσοδα που θα έπρεπε στον Δήμο, λόγω των πελατειακών σχέσεων που έχει εγκαθιδρύσει ο κ. Χιονίδης; Για την αυτεπιστασία, οι περισσότεροι εργάτες που δουλεύουν στα έργα του Δήμου δεν είναι Κατερινιώτες, δεν κερδίζουν πολλά από το θέμα αυτό οι άνεργοι της πόλης μας"

Νίκος Μηλιώτης                                                 

......"Για να μιλήσουμε για τα οικονομικά, πρέπει να ξέρουμε τι έχουμε. Θέλουμε νοικοκύρεμα, να ξοφλήσουμε τις υποχρεώσεις μας, να κάνουμε συνετή διαχείριση και να αποφύγουμε τα έργα βιτρίνας"

 Νικος   Σαλπιστης                                          

"Οι κυβερνήσεις που δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα, προτείνουν λάθος λύσεις, με φωτοβολταϊκά, φυλακές κλπ. Αυτό το μοντέλο ανάπτυξης απέτυχε"

 Αντωνης  Μαντσιος

"Ο κ. Χιονίδης προτίμησε να πάρει δάνειο για να πληρώσει τους υπαλλήλους. Θα διεκδικήσουμε τους πόρους που κρατά η κεντρική διοίκηση"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου