24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Η δημοσιογράφος και ηθοποιός μιλά και για την οικονομική κρίση στη χώρα μας...

Μενούνος: «Θα μπορούσα να ερωτευθώ Έλληνα»

 


Η Μαρία Μενούνος λίγες ώρες πριν τρέξει στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αποκαλύπτει ότι εάν έβρισκε τον ιδανικό άντρα στην Ελλάδα θα έκανε οικογένεια στη χώρα μας. «Αν γνωρίσω τον κατάλληλο άνθρωπο γιατί όχι; Ποιός δεν θα ήθελε να ζει στην Ελλάδα;».
Για την οικονομική κρίση στη χώρα μας είπε: «Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είναι..... στις πρώτες ειδήσεις. Έχουμε όλοι παρακολουθήσει πολύ προσεκτικά το συγκεκριμένο θέμα. Είναι δεδομένο ότι... η Αμερική είχε και έχει τα δικά της οικονομικά προβλήματα και είναι πάντα δυσάρεστο να μαθαίνεις ότι η πατρίδα σου βρίσκεται σε τόσο άσχημη θέση. Κι εγώ, όπως και ο περισσότερος κόσμος, νιώθω ανήμπορη να βοηθήσω , όμως όταν έμαθα ότι φέτος συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από τη μέρα που ο Έλληνας δρομέας έτρεξε από το Μαραθώνα ως την Αθήνα, σκέφτηκα ότι είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να μάθει όλος ο κόσμος πόσο όμορφη χώρα είναι η Ελλάδα».
Πηγή:newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου