24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Παπανδέου: Όχι σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με Τουρκία, αλλά…



Δεν τίθεται θέμα συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία ενεργειακών πόρων στο Αιγαίο, τόνισε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, πρόσθεσε όμως ότι στόχος της Ελλάδας είναι να οριοθετήσει με ακρίβεια όλες τις θαλάσσιες ζώνες και τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες εκμετάλλευσης (ΑΟΖ) με όλους τους γείτονές της στη Μεσόγειο, σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική, ώστε να προχωρήσει ενδεχομένως σε κοινές έρευνες και εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου.

Όλα αυτά κατά τη διάρκεια ....επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΛΑΟΣ για τα περί μυστικών συνομιλιών και συμφωνιών με την Τουρκία. Ο κ. Παπανδρέου, δήλωσε ότι είναι μια ευκαιρία να απαντήσει σε διάφορες φήμες για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς, στην ομιλία του στην Κ.Ο του κόμματος επανέλαβε τα περί «μυστικής ατζέντας» τα οποία στο πρόσφατο παρελθόν αφορούσαν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ενώ επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για επικίνδυνες εθνικές παραχωρήσεις στο Αιγαίο, για «συνεκμετάλλευση του Αιγαίου» στις επιταγές των διεθνών συμφερόντων κατέθεσε και η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
eklogika.gr


Διαβάστε περισσότερα http://24newslines.blogspot.com/2010/11/blog-post_4140.html#ixzz16U3NYMq4

1 σχόλιο:

  1. Όταν έχεις κατεβάσει τα βρακιά μέχρι τον αστράγαλο δεν ρωτάς με ποιον και πως ΄-)Τον πίνεις σκέτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή