24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Πώς το κάρμα σου θα σε οδηγήσει στον άντρα των ονείρων σου..!




Ανυπομονείς να γνωρίσεις τον κύριο τέλειο αλλά το κάρμα σου φαίνεται να έχει άλλα σχέδια για εσένα αφού στο δρόμο βρίσκεις μόνο τους πιο ακατάλληλους άντρες; Διάβασε παρακάτω πώς θα ξορκίσεις το παρελθόν σου ....και θα καλοπιάσεις το κάρμα σου έτσι ώστε να βρεις σε χρόνο dt τον άντρα των ονείρων σου!
Ανάδρομη Αφροδίτη εν όψει: η ανάδρομη Αφροδίτη δεν είναι ότι καλύτερο για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής , αφού μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα, των συνεργασιών, των σχέσεων και της ομορφιάς. Περίμενε λοιπόν κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις και μην απογοητεύεσαι , θα περάσει ο καιρός και θα γυρίσει σε ορθή πορεία! Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, του Λέοντα του Σκορπιού ή του Υδροχόου τότε οπλίσου με υπομονή γιατί τα πράγμα θα είναι δύσκολα για εσένα σε αυτούς τους τομείς. Τα χρήματα και οι τράπεζες, οι οικονομικές συμφωνίες και ότι έχει σχέση με τα χρήματα επηρεάζονται αυτή τη φορά γι’αυτό κρατήσου στις αγορές αυτές τις μέρες! Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη ήδη από τις 8 Οκτωβρίου και μέχρι τις 18 Νοεμβρίου και δεν αποκλείεται να φέρει εμπόδια και στους τομείς αυτούς, αλλά εσύ μην ανησυχείς, θα περάσει και αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου