24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Καταγγελία για ΚΕΚ...


 


Από τον Γεώργιο Δασκαλακίδη  

Έχω ένα θέμα που εδώ και αρκετό καιρό με προβληματίζει και εκνευρίζει στο έπακρο.
Το θέμα είναι σχετικό με τα περίφημα ΚΕΚ που δραστηριοποιούνται στα προγράμματα ΟΑΕΔ και βραχυπρόθεσμα στον Θησέας.
Εδώ και χρόνια τα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης απορροφούν 10δες εκατομμύρια ευρώ από τον ΟΑΕΔ και τις επιδοτήσεις τις
ευρωπαϊκής ένωσης!!!
Δεν
έχει ασχοληθεί ποτέ κανείς με αυτό το θέμα και πιστεύω είναι ντροπή αυτή την δύσκολη εποχή που...
 περνάμε, κάποιοι να επωφελούνται ακόμη και τώρα από την δυστυχία τον χαμηλόμισθων και ανέργων.
Τυχαίνει
να έχω μια έμμεση επαφή και γνώση, για αυτό λοιπόν θα σας αναφέρω τι γνωρίζω και από εκεί και πέρα μακάρι να βοηθήσετε στην παύση όλου αυτού.
Τα
συγκεκριμένα ΚΕΚ σε συνεννόηση φυσικά με τους προϊσταμένους των υποκαταστημάτων ΟΑΕΔ, καταχράζονται τα κονδύλια των επαγγελματιών από τα ταμεία και της Ε.Ε.
Διοργανώνουν
συνήθως εικονικά σεμινάρια.... για την δήθεν εκπαίδευση εργαζομένων (π.χ. θέματα πυρασφάλειας, επιμόρφωση προσωπικού, υγιεινή κ.τ.λ.). Πλαστογραφούν τα στοιχεία ταυτότητας εργαζομένων που είχαν παρακολουθήσει παλιότερα σεμινάρια και τα επαναχρησιμοποιούν σε νέα χρησιμοποιώντας φυσικά ψεύτικες υπογραφές. Οι "εκπαιδευόμενοι" αυτών των σεμιναρίων είναι συνήθως χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι τους οποίους τα KEK κοροϊδεύουν τους ανθρώπους για 250euros. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι θα πρεπε να παίρνουν τα διπλά κάτι που φυσικά δεν γίνεται, αφού τα υπόλοιπα τα μοιράζονται στην ζούλα τα ΚΕΚ και το κύκλωμα του ΟΑΕΔ. Αν είναι δυνατόν αυτή την περίοδο, που το κράτος έχει σταματήσει τις όλες τις πληρωμές του και την ανάπτυξη της χώρας να πληρώνονται ακόμη αυτοί οι οργανισμοί μαϊμού!!!!
Τώρα
έχουν συνέχεια οι περιφέρειες και δήμοι με τα προγράμματα Θησέας, όπου εκεί οι κύριοι των ΚΕΚ προσπαθούν να μπουν διαμεσολαβητές για την απορρόφηση των συγκεκριμένων επιδοτήσεων.
Θα ξεκαθαρίσει ποτέ λοιπόν αυτή η κατάσταση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου