24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

«Έχουμε πρωτοφανή κοινωνική ειρήνη»



«Είναι πλέον η ώρα των μεγάλων αλλαγών». Στη φράση αυτή ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξή του... στην εφημερίδα «Καθημερινή», συνοψίζει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει, με τη στήριξη της κοινωνίας, στις διαρθρωτικές αλλαγές που σχεδιάζει, για τις οποίες, όπως αναφέρει σε άλλο σημείο, «έφτασε ο κόμπος στο χτένι».

«Είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι να προχωρήσουμε..και μπορούμε να το κάνουμε, γιατί η κοινωνία στηρίζει αυτή την προσπάθεια» δηλώνει ο κ. Παπανδρέου σε ερώτηση σχετικά με τις επόμενες αποφάσεις του, τις Δ.Ε.Κ.Ο. και το ενδεχόμενο σύγκρουσής του με συνδικαλιστικές ομάδες. Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι «παρά τις δυσκολίες, αυτή η κυβέρνηση θα εντείνει τις προσπάθειες δημιουργίας συναίνεσης, με συνεχή και σοβαρή διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους αλλά και ευρύτερα, με θεσμικούς εκπροσώπους φορέων κομμάτων, αυτοδιοικήσεων και της κοινωνίας των πολιτών».

«Φέτος, δεδομένων των συνθηκών, είχαμε πρωτοφανή κοινωνική ειρήνη» υποστηρίζει ο κ. Παπανδρέου και συγχαίρει «τους κοινωνικούς εταίρους που συνέβαλαν με την υπεύθυνη στάση τους στο να κρατηθούμε ενωμένοι στη μεγάλη δοκιμασία που περάσαμε φέτος ως χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου