24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ Ν.Ε.Ο. - Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ



Το καλοκαίρι που μας πέρασε δημιουργήθηκε μια διαμάχη για το κλείσιμο των εισόδων στον Μακρύγιαλο και την Μεθώνη εν μέσω τουριστικής σεζόν, λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης της Ν.Ε.Ο.

Οι επαγγελματίες της περιοχής μάταια απ' ότι φάνηκε τελικά προσπαθούσαν να μεταπείσουν τους υπεύθυνους της Τεχνικής Εταιρείας για αλλαγή των σχεδίων ώστε ν' αποφύγουν την οικονομική ζημία. Το πλήγμα γι όλους τους ήταν μεγάλο και πολλές ήταν οι επιχειρήσεις της περιοχής που δεν άνοιξαν καθόλου . Το κλείσιμο των κόμβων ήταν το αποτελειωτικό χτύπημα μετά το κλείσιμο των Τεμπών και την συνεχιζόμενη πτώση του τουρισμού λόγω οικονομικής κρίσης .

Οι "μαϊντανοί" της τοπικής μας εξουσίας, μακιγιαρίστηκαν , φόρεσαν τα καλά τους και βγήκαν στα τοπικά μέσα να το παίξουν ότι προασπίζονται αμμίληκτα το συμφέρον των πολιτών της Πιερίας .

Κι όμως ο κόσμος τους εμπιστευτηκε και τους προτίμησε στις πρόσφατες εκλογές . Αφού λοιπόν έχει επιλέξει αυτούς για την εκπροσώπηση τους ας τους ρωτήσουν :

Γιατί η Τεχνική Εταιρεία ...που ήταν απόλυτη έως προς τον τρόπο προόδου των έργων (κλείσιμο τους ενός ρεύματος κυκλοφορίας) με το που έφτασε στο ύψος των Σ.Ε.Α. Κορινού άλλαξε μέθοδο ; Τα έργα αυτή την στιγμή γίνονται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας .

Η "πίεση" ενός επιχειρηματία τελικά είναι αποδοτικότερη από μια ολόκληρη τοπική κοινωνία
...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου