24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο Caravel



Η οργάνωση «Αντάρτικος Σχηματισμός Λάμπρος Φούντας» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στην είσοδο του ξενοδοχείου Caravel στις 23 Νοεμβρίου, με κείμενο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο...

Στόχος της επίθεσης, όπως αναφέρουν οι συντάκτες του κειμένου, ήταν «να προκαλέσουμε τρόμο στους ενοίκους του εν λόγω ξενοδοχείου, ανάμεσά τους και πολλοί βουλευτές, να πλήξουμε την εικόνα της χώρας και τη βαριά βιομηχανία της που λέγεται τουρισμός».

Αναδημοσιεύουμε την προκήρυξη χωρίς διορθώσεις και περικοπές.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Βαδίζουμε από καιρό στα μονοπάτια της άρνησης και του αντάρτικου πόλης.Εδώ που η οργή και το μίσος για τη μίζερη καθημερινότητα και τις ξοφλημένες ανθρώπινες σχέσεις συναντούν τη συνείδηση και την αποφασιστικότητα.Εδώ που οι πράξεις δινούν νόημα στις λέξεις....και οι πράξεις;....οι πράξεις εδώ είναι πολεμικές....Στοχεύουν τον εχθρό,αποδομούν το καθεστώς διαλύοντας τις εικόνες και τα είδωλα μιας υπνοτισμένης κοινωνίας που έχει μάθει να γονατίζει ,να υποτάσσεται, να σκύβει το κεφάλι.

Μα οι επαναστάτες δεν σκύβουν το κεφάλι...."υπάρχει πάρα πολύ αίμα ,πάρα πολύ βια.Αυτοί που αγαπούν αληθινά τη δικαιοσύνη δεν έχουν δικαίωμα να επικαλούνται την αγάπη.Στέκουν όρθιοι....με το κεφάλι ψηλά τα μάτια καρφωμένα.Τι δουλειές μπόρει να έχει η αγάπη σ'αυτές τις περήφανες καρδιές; Η αγάπη σε κάνει σιγά-σιγά να σκύβεις το κεφάλι....Εμείς έχουμε τον αυχένα δύσκαμπτο...."

Χαιρετίζουμε με τις γροθιές υψωμένες τα αιχμάλωτα μέλη της Ε.Ο Συνωμοσία Πυρήνων Της Φωτιάς Γ.Τσάκαλο,Π.Αργυρίου,Χ.Χατζημιχελάκη,καθώς και τον αναρχικό επαναστάτη Γ.Σκουλούδη για τη περήφανη στάση τους και δηλώνουμε οτι η στάση τους αυτή μας κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους ακόμα πιο επιθετικούς.


Θέλωντας,λοίπον να πετύχουμε ένα ακόμα πλήγμα στο γόητρο του εχθρού,κομμαντο του σχηματισμού μας ,τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου ,τοποθέτησε ενισχυμένο εμπρηστικό μηχανισμό, παρόμοιο με αυτόν που είχαμε τοποθετήσει στην HSBC στο Ψυχικό,στη πλαϊνή είσοδο του DIVANI CARAVEL, λίγα μόλις μέτρα από τη κεντρική είσοδο ,στη πλάτη των σεκιουριτάδων και του μπάτσου σκοπού. Σ'αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε πως το μικρό μέγεθος του μηχανισμού που χρησιμοποιήσαμε επιλέχθηκε ώστε να μην υπάρξουν απώλειες και τραυματισμοί από τη μεριά των εργαζομένων και μόνο!Παρόλο που πιστεύουμε πως σε ξενοδοχεία σαν και αυτό που διαμένει,συναλλάσσεται,συνευρίσκεται και ψυχαγωγείται η ντόπια και ξένη πολιτική και οικονομική ελιτ αξίζει μόνο η λεηλασία και η ολική καταστροφή.

Στόχος της επίθεσης μας ήταν να προκαλέσουμε τρόμο στους ενοίκους του εν λόγω ξενοδοχείου,ανάμεσα τους και πολλοί βουλευτές,να πλήξουμε την είκονα της χώρας και τη βαριά βιομηχανία της που λέγεται τουρισμός ,καταδικνύοντας ταυτόχρονα ότι η Αθήνα δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα έιναι ασφαλής πολη, ούτε πρόσφορο έδαφος για ''ασφάλεις επενδύσεις" με "υψηλή απόδοση".Η περιοχή που κινηθήκαμε αλλωστέ, είναι μια περιοχή αυξημένης επιτήρησης και ελέγχου,αφού σε ακτίνα λίγων εκατοντάδων μέτρων περιλαμβάνει την έδρα των ΥΜΕΤ, την Τροχαία Καισαριανής ,τα Α.Τ Καισαριανής , Παγρατίου καθώς και το ξενοδοχείο HILTON, το οποίο το συγκεκριμένο βράδυ που πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση μας φυλάσσοταν και από τους ''άγρυπνους φρουρούς" των ΜΑΤ,λόγω της συνέντευξης της Τροικάς το επόμενο πρωί.

Ο εχθρός δεν είναι άτρωτος,αυτο μάλιστα, φαίνεται και από τις νύχτες φώτιας που μας χαρίζουν αντάρτικοι σχηματισμοί και όμαδες σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη που με την ποιότητα των χτυπημάτων τους και των λόγων τους μας ενθουσιάζουν και μας κανούν ανυπόμονους για τα επόμενα χτυπήματα.
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, οργανώνουμε την ανταρσία,συνωμοτούμε,χτύπαμε,δεν αφήνουμε χώρο στον εχθρό,βρισκόμαστε δίπλα του,παρακολουθούμε τις κινήσεις του,πηγαίνουμε ακάλεστοι στα σπίτια,στα ξενοδοχεία,στα πολυτελή μαγαζια του και πάντα διαφεύγουμε αφήνοντας τη φώτια να καίει πίσω μας...

....Οι μέρες μας θ'αρθούν... και όταν έρθουν θα ψάχνετε τρύπες να κρυφτείτε κουφάλες....


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ


zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου