24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Tα μεταξωτά εσώρουχα θέλουν και επιδέξιους ...πισινούς!

 Σύμφωνα με πληροφορίες η Lady Gaga έδωσε εντολή στους βοηθούς της να πεταξουν όλα τα παλιά σουτιέν και τα εσώρουχα της, γιατί πιστεύει πως τα νέα μεταξωτά εσωρουχα έχουν "εξουσία".. και ενισχύσουν τη δημιουργικότητά της.
Μια πηγή δήλωσε:Είναι τόσο ερωτευμένη με το σώμα της, που ζητησε κάθε κομμάτι των εσωρούχων να είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρό μετάξι!Πολυεστέρα, βαμβάκι και Lycra είναι όλα απαγορεύμενα. Τα καλύτερα μετάξια, κατά παραγγελία, είναι το μόνο που θα φορέσει.Πιστεύει πραγματικά ότι αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργικότητά της, διότι αν αισθάνεται άνετα το δέρμα της και αναπνέει σωστά, θα είναι σε θέση να επικεντρωθεί στη μουσική της.Η τραγουδιστρια έχει δαπανήσει περίπου 11.000$ για αντικατάσταση όλων των παλαιών εσώρουχων της με νεα μεταξωτά, αλλά δεννδειχνει να τη νοιαζει καθολου το κόστος!Εδω ταιριαζει το κλασσικο ρητο: Tα μεταξωτά εσώρουχα θέλουν και επιδέξιους ...πισινούς!

1 σχόλιο: