24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Από το 2008 εργαζόταν ανασφάλιστος ο Αιγύπτιος!

  ΟΜΩΣ  Ο  ΕΠΟΠΤΗΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ........ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ  ΚΑΝΟΝΙΚΑ   ΚΑΙ   ΦΥΣΙΚΑ   ΗΤΑΝ  ΚΑΙ  ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ  ΜΕ  ΠΟΣΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ  ΔΗΘΕΝ   ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ......ΚΑΙ   ΓΕΝΑΤΑΙ   ΤΟ  ΕΡΩΤΗΜΑ  Η  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ   ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ   ΤΙ  ΡΟΛΟ   ΠΑΙΖΕΙ......ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ?????
Από το 2008 εργαζόταν ανασφάλιστος, ο 44χρονος Αιγύπτιος Ασίζ Εμάντ, που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον τρίτο όροφο, ενώ καθάριζε τα τζάμια της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων που στεγάζεται σε κτίριο της οδού Κοραή
.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ οι μέχρι στιγμής έρευνες του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας έχουν εντοπίσει ότι ο άτυχος εργαζόμενος ήταν ασφαλισμένος στο ΙΚΑ από το 1998 έως το 2004 και εν συνεχεία μέχρι το 2008 εργαζόταν σαν αυτασφαλιζόμενος. Από το 2008 όμως και μετά δεν καλύπτονταν από κάποιο ασφαλιστικό φορέα.

Η ΓΣΕΕ με ανακοίνωση της εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για το θάνατο του Αιγύπτιου εργαζόμενου καθαριότητας, καταδικάζει τη συνεχιζόμενη και ανενόχλητη εργοδοτική αυθαιρεσία, ειδικότερα στον χώρο της καθαριότητας και υπενθυμίζει ότι η Συνομοσπονδία και τα συνδικάτα έχουν κάνει τεκμηριωμένες και ρεαλιστικές προτάσεις που όμως δεν έχουν ληφθεί υπόψη από τους αρμόδιους φορείς.

Η ΓΣΕΕ καλεί τέλος το Υπουργείο Εργασίας το ΣΕΠΕ και τη δικαιοσύνη να προχωρήσει άμεσα στην τιμωρία των υπευθύνων και στη λήψη μέτρων για την ενίσχυση και τη φροντίδα της οικογένειας του άτυχου εργαζόμενου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/#ixzz19Wm3l7ng

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου