24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Διαμαρτυρία για το θάνατο 44χρονου Αιγύπτιου......Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, έχασε τη ζωή του την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, όταν έπεσε από τον 3ο όροφο των γραφείων του υπουργείου ενώ καθάριζε τα τζάμια.

 


Σήμερα στις 6 το απόγευμα

Έξω από το υπουργείο Εργασίας θα συγκεντρωθούν το απόγευμα μέλη της παναττικής ένωσης καθαριστριών οικιακού προσωπικού και του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Διαμαρτύρονται για το θάνατο του άτυχου Αιγύπτιου έξω από το κτήριο στην οδό Κοραή, τις άθλιες συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουν χιλιάδες συνάδελφοί τους και τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών......., έχασε τη ζωή του την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, όταν έπεσε από τον 3ο όροφο των γραφείων του υπουργείου ενώ καθάριζε τα τζάμια.

Όπως καταγγέλλει η Ν.Δ., το ατύχημα έγινε εκτός του νόμιμου ωραρίου, ενώ δεν υπήρχαν τα προβλεπόμενα μέσα προστασίας και ο εργάτης ήταν ανασφάλιστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου