24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Κατερίνη: Αη Βασίληδες θα κάνουν βόλτα με τα ποδήλατά τους!



Δεκάδες Άη Βασίληδες θα κάνουν την εμφάνισή τους αύριο το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, σε μια πρωτότυπη βόλτα με ποδήλατα...

Φίλοι και χρήστες του ποδηλάτου αναμένεται να φορέσουν κόκκινα σκουφάκια και να πάρουν το ποδήλατό τους, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία της Ποδηλατικής Από-Δρασης που υποστηρίζει ένθερμα η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας.

Το βασικό τους αίτημα είναι η διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου.......
και η δημιουργία ποδηλατοδρόμων καθώς οι χρήστες του ποδηλάτου στην Κατερίνη είναι τρεις χιλιάδες, σε μια πόλη εκατό χιλιάδων κατοίκων, που δεν έχει ούτε ένα εκατοστό ποδηλατόδρομου.

Απέναντι στην κατάσταση αυτή, πολλοί σύλλογοι, φορείς και ομάδες πολιτών, έχουν δραστηριοποιηθεί, ζητώντας την άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων αλλά και τη συνεργασία της μαζί τους για κάθε σχετικό έργο υποδομής. Άλλωστε με την οικονομική κρίση πολλοί είναι αυτοί που έχουν στραφεί στα ποδήλατα ως μέσα μεταφοράς.

Το ραντεβού για τη γιορτινή ποδηλατάδα έχει κλειστεί για την Πέμπτη 30η Δεκεμβρίου στις 19:30. "Φορέστε τα σκουφάκια σας, προμηθευτείτε σκουφάκια του Αη Βασίλη και ελάτε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για μια πόλη στην οποία πρέπει κάποτε να μπορούν να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια και οι ποδηλάτες", αναφέρεται στην πρόσκληση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας.

NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου