24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

“Ψάξτε για διασυνδέσεις Ελλήνων και Ιταλών τρομοκρατών”


Αίτημα Ιταλών εισαγγελέων προς Έλληνες ομολόγους τους

Λίγες μόνο ώρες μετά την ελεγχόμενη έκρηξη του παγιδευμένου με εκρηκτικά δέματος στην ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη.

Αίτημα δικαστικής συνδρομής προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο Έλληνες που ανήκουν στο χώρο του αντάρτικου πόλεων, να
έχουν διασυνδέσεις και επαφές με Ιταλούς ομοϊδεάτες τους, απέστειλαν στις εισαγγελικές αρχές της Ελλάδας, Ιταλοί ομόλογοι τους.

Η είδηση της υποβολής του αιτήματος των Ιταλών προς τις ελληνικές εισαγγελικές αρχές, έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά την εξουδετέρωση.....με ελεγχόμενη έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά δέματος που εντοπίστηκε στην ελληνική πρεσβεία στην Ρώμη.

Η ελληνική πρεσβεία εκκενώθηκε εγκαίρως και οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Το αίτημα διαβιβάστηκε στις ελληνικές εισαγγελικές αρχές πριν από μερικές ημέρες, με αφορμή τόσο τις τελευταίες ενέργειες με τα πακέτα - βόμβες που εστάλησαν σε Ευρωπαίους αξιωματούχους – ανάμεσά τους και ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι – όσο και την έκρηξη δέματος στο αεροδρόμιο «Φιουμιτσίνο», της Ρώμης τον περασμένο Απρίλιο.

Την ευθύνη για την έκρηξη αυτή είχε αναλάβει η ανεπίσημη επαναστατική ομοσπονδία Λάμπρος Φούντας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για το θέμα αυτό είχαν συνάντηση στη Χάγη ο εφέτης – ανακριτής Κ. Μπαλτάς που ερευνά την υπόθεση των «Πυρήνων της Φωτιάς» και ο αρμόδιος για τέτοιου είδους θέματα Ιταλός συνάδελφός του.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου