24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

6 Γυναίκες που δεν πρέπει να κάνεις σχέση


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0IQ_nQTYm_wWxGc2t-9MDRFnIrJK4t2bN7dc3xqZVWCiXWU4uY3rnc3-wg2fNF2znoZaBgA5B-oAGOeAnM3rZf5ov9Q6LanKlSprsYb76CbUKembGsR8uujCMoKZ46XcURBQ6xl4P0SLz/s400/big-boobs-tight-shirt.jpgΕίσαι ελεύθερος και ωραίος. Άπειρες γυναίκες σε περιμένουν να τις κατακτήσεις.Μην έχεις ενδοιασμούς και κολλήματα... Για την ακρίβεια, βέβαια, υπάρχει μία λίστα γυναικών τις οποίες δεν πρέπει να αγγίξεις αν θες να σώσεις τη φήμη, τον τραπεζικό λογαριασμό, τη δουλειά και τους φίλους σου.

Διαβάστε...

 
1. Η αδερφή του κολλητού σου
Η γυναίκα που συναναστρέφεσαι περισσότερο, είναι συχνά και αυτή που σε ελκύει περισσότερο. Αν όμως όταν βλέπεις τον κολλητό σου, βλέπεις και την αδερφή του μη σου μπαίνουν ιδέες.

Εκτός αν θες να περάσεις κάνα δίμηνο καλά και όταν αρχίσουν τα προβλήματα θα πρέπει να αλλάξεις πόλη. Αν το τολμήσεις ξέχνα τις ωραίες ημέρες που βρισκόσουν με τον φίλο σου και θάβατε τις γυναίκες... Ευνόητοι οι λόγοι.Αν μάλιστα γίνει και καμία στραβή, δε θα έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να σου σπάσει τα μούτρα. Λέει; Δε λέει!

 

2. Η γραμματέας σου

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να βγεις για... κυνήγι στο ίδιο σου το γραφείο.Και οι λόγοι αυτοί είναι μέχρι και νομικοί για να πάρεις μία ιδέα. Αλλά και αν δε χρειαστεί να περάσεις αυτόφωρο για σεξουαλική παρενόχληση, ακόμη και αν καταφέρεις και «ρίξεις» τη γραμματέα σου και πάλι τα πράγματα δεν είναι ρόδινα.Στην αρχή δε θα μπορείς να δουλέψεις γιατί θα κολλάει το γραφείο σου από τα μέλια. Στη συνέχεια, η υπάλληλος σου θα γίνει το αφεντικό και εσύ ο υπάλληλος της. Καταστροφή...

3. Η πρώην

Το ξέρουμε. Όταν είσαι μόνος και μάλιστα για καιρό, η πρώην σου περνάει συνεχώς από το μυαλ ό σου.Την ξέρεις, σε ξέρει, δεν έχεις το άγχος του πρώτου ραντεβού, γιατί όχι; Γιατί πολύ απλά υπήρχαν λόγοι που χωρίσατε. Και αυτοί οι λόγοι όπου να ‘ναι θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια! Γιατί να χάνεις το χρόνο σου όταν ξέρεις την κατάληξη;

4. Η γνωριμία της μιας βραδιάς

Είσαι στο μπαρ και βλέπεις το ψιλομεθυσμένο κορίτσι που σου τρίβεται. Αργά ή γρήγορα θα καταλήξετε κάπου και θα... Ξέρεις τώρα, μη μας αναγκάζεις να κάνουμε το κείμενο ακατάλληλο.Ελπίζουμε, όσο καλά και αν περάσεις να μη σου μπουν τίποτα ιδέες για να κάνεις τη... ξεπέτα, σχέση. Σκέψου σε πόσους τρίφτηκε πριν από εσένα... Σκέψου ότι δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη στον οποίο ήταν εύκολη. Σκέψου και στρίψε. Τόσο απλά.

 

5. Η πρώην του κολλητού σου

Θυμάσαι που ο φίλος σου ο Τάσος έβγαινε με την Κωνσταντίνα; Και θυμάσαι που βγαίνατε όλοι μαζί και περνάγατε ωραία;Θυμάσαι επίσης που εσύ και η Κωνσταντίνα περνάγατε υπέροχα και συμφωνούσατε σε όλα; Ξέχνα το. Μη σου μπαίνουν ιδέες, δεν είσαι τέτοιο παιδί εσύ. Θα σου άρεσε εσένα να κάνει σεξ ο Τάσος με την Ελένη σου; Έτσι μπράβο!

6. Η γυναίκα – πιράνχα

Είσαι μόνος, είσαι ευάλωτος, η γυναίκα – πιράνχα μπορεί να σε μυρίσει από χιλιόμετρα μακρυά!Μιλάμε για τη γυναίκα με... υψηλό κόστος συντήρησης, αυτή που θα αγαπάει το πορτοφόλι σου, αυτή που θα σε κάνει να βρεις και τρίτη δουλειά για να έχεις το πορτοφόλι σου γεμάτο, αυτή που όταν τη συναντήσεις στην Πατησίων, πρέπει να στρίψεις προς Αχαρνών ακόμη και αν το φανάρι σου είναι ακόμη κόκκινο!

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: 6 Γυναίκες που δεν πρέπει να κάνεις σχέση http://24wro.blogspot.com/2011/01/6_31.html#ixzz1Cc6Jm7re

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου