24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ.......ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Πορεία αλληλεγγύης για τους μετανάστες απεργούς πείνας πραγματοποιήθηκε, απόψε, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στη Θεσσαλονίκη...


Άτομα αλληλέγγυα στους απεργούς πείνας συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) και μέσω των οδών Αγ.Δημητρίου, Ιασωνίδου, Εγνατίας, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή και Λεωφ. Στρατού κινήθηκαν προς το Γαλλικό Ινστιτούτο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση για τη μετανάστευση, με ομιλήτρια την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άννα Νταλάρα.

Ωστόσο, λίγα μέτρα πριν τον χώρο που γινόταν η εκδήλωση, στο ύψος που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΕΤ3, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είχαν παρατάξει κλούβες, κατά μήκος του οδοστρώματος, δεν επέτρεψαν τη διέλευση των διαδηλωτών. Για λίγα λεπτά, στο σημείο δημιουργήθηκε μικροένταση και οι αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης,..... για να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε, όταν οι διαδηλωτές έφτασαν στην οδό Εγνατία, στο ύψος του Αγάλματος Βενιζέλου και κατευθύνθηκαν προς το ΕΚΘ, όπου βρίσκονται εγκατεστημένοι, εδώ και ημέρες, οι 50 μετανάστες, που συνεχίζουν την απεργία πείνας στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που η πορεία ήταν στην οδό Αγγελάκη, άτομα που συμμετείχαν σ’ αυτήν, μπήκαν σε κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό, για να διαβάσουν ανακοίνωση με τα αιτήματά τους και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Για περισσότερες από δύο ώρες σημειώθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου