24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΠΕΡΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.....ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Να μας ελέγξουν όλους!

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Σε μια επιπλέον προσπάθεια να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψη των βουλευτών όλων των κομμάτων, στις προθέσεις του προέδρου της Βουλής, Φιλίππου Πετσάλνικου, είναι να αναρτήσει στο διαδίκτυο τα πόθεν έσχες των βουλευτών. Ο πρόεδρος της Βουλής...

την ώρα που διεξάγεται μια συζήτηση για τα ταμεία των κομμάτων, για τις μίζες της Siemens, για τα λαδώματα πάσης φύσεως, και τα περιουσιακά στοιχεία των βουλευτών για τους οποίους οι πολίτες πιστεύουν ότι είναι οι μοναδικοί που κατέχουν μεγάλη περιουσία στη χώρα την ώρα της οικονομικής κρίσης, συζητά το ενδεχόμενο η δήλωση πόθεν έσχες που κάνουν όλοι οι βουλευτές για να δηλώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και καταθέσεις να αναρτώνται στο διαδίκτυο ώστε να είναι διάφανα σε όλους τους Έλληνες πολίτες.
Μέχρι τώρα η ιδέα αυτή έβρισκε αναχώματα από την επιτροπή προσωπικών δεδομένων αλλά η σκέψη που υπάρχει πλέον είναι να αναγράφεται από τον βουλευτή ότι είναι σύμφωνος στη δημοσιοποίηση των προσωπικών του περιουσιακών στοιχείων στο διαδίκτυο ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Μάλιστα το ενδεχόμενο αυτό το συζητούσε ο πρόεδρος της Βουλής με τον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο που και αυτός ήταν υπέρμαχος της ανάρτησης στο διαδίκτυο της δήλωσης πόθεν έσχες που καταθέτουν κάθε χρόνο όλοι οι βουλευτές.
Μέχρι σήμερα υπάρχουν βουλευτές που αναρτούν στις προσωπικές τους ιστοσελίδες τις δήλωσεις τους, αλλά πρόθεση της Βουλής είναι αυτό να γίνεται σε όλους τους βουλευτές ή τέλος πάντων όσοι το επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου